سس چیلی | سس چیلی تای

ترفند تهیه سس چیلی تای خانگی | یک بار درست کنی دیگه هیچ وقت از بیرون نمی‌خری!‌ +ویدئو

سس چیلی تای یکی از محبوب ترین چاشنی ها در آشپزی تایلندی است که به دلیل طعم تند و تیز و مزه ی خاص خود، در بسیاری از غذاهای آسیایی مانند نودل، برنج سرخ شده و اسپرینگ رول مورد استفاده قرار می گیرد
کد خبر: 8745
ترفند تهیه سس چیلی تای خانگی | یک بار درست کنی دیگه هیچ وقت از بیرون نمی‌خری!‌ +ویدئو

سس چیلی تای خانگی: طعمی تند و تیز برای غذاهای آسیایی

سس چیلی تای یکی از محبوب ترین چاشنی ها در آشپزی تایلندی است که به دلیل طعم تند و تیز و مزه ی خاص خود، در بسیاری از غذاهای آسیایی مانند نودل، برنج سرخ شده و اسپرینگ رول مورد استفاده قرار می گیرد.

تهیه ی سس چیلی تای در منزل می تواند بسیار لذت بخش و سرگرم کننده باشد و به شما این امکان را می دهد که از طعم و مزه ی دلخواه خود لذت ببرید.

در این مقاله، طرز تهیه ی سس چیلی تای خانگی را به شما آموزش می دهیم که به سادگی می توانید آن را در منزل خود تهیه کرده و از طعم و مزه ی بی نظیر آن در غذاهایتان لذت ببرید.

مواد لازم:

  • 200 گرم فلفل چیلی قرمز (تند یا ملایم به دلخواه)
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 فنجان آب

طرز تهیه:

  1. آماده سازی فلفل چیلی:

    • فلفل چیلی ها را به خوبی بشویید و ساقه ی آنها را جدا کنید.
    • فلفل چیلی ها را به صورت حلقه ای و یا دلخواه برش بزنید.
    • هسته ی فلفل چیلی ها را (اگر می خواهید سس تندتری داشته باشید، می توانید هسته ها را داخل سس نگه دارید) جدا کنید.
  2. پخت فلفل چیلی:

    • در یک قابلمه ی مناسب، فلفل چیلی های خرد شده، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
    • به اندازه ی کافی آب به مواد اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند.
    • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا فلفل چیلی ها نرم شوند.
  3. مخلوط کردن مواد:

    • پس از پخت فلفل چیلی، مواد را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شوند.
    • مواد پخته شده را به همراه سرکه برنج، سس سویا، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید.
    • مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  4. تنظیم غلظت سس:

    • اگر سس شما غلیظ تر از حد دلخواهتان بود، می توانید به آن کمی آب اضافه کنید.
    • اگر سس شما رقیق تر از حد دلخواهتان بود، می توانید آن را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ تر شود.
  5. سرو سس چیلی تای:

    • سس چیلی تای را در شیشه ی درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
    • می توانید از این سس خوشمزه در انواع غذاهای آسیایی مانند نودل، برنج سرخ شده و اسپرینگ رول استفاده کنید.

نکات:

  • برای اینکه سس چیلی تای شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل چیلی تندتر و یا از مقدار بیشتری فلفل چیلی استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سس چیلی تای شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید از مقدار بیشتری آبلیمو استفاده کنید.
  • می توانید از ادویه های مختلفی مانند پودر چیلی، پودر گشنیز و یا پودر زیره برای طعم دادن به سس چیلی تای استفاده کنید.
  • سس چیلی تای را می توانید به عنوان تزیین برای انواع غذاها مانند برنج، سالاد و یا سوپ استفاده کنید.

با تهیه ی سس چیلی تای خانگی در منزل، می توانید طعم و مزه ی غذاهای آسیایی خود را به طور چشمگیری ارتقا دهید و از عطر و طعم دلنشین سس چیلی تای لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2x8kp4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


7 ماه پیش

سرکه برنج تا حالا نشنیده بودم والا