در زندگی امروزه نیاز ما به فریزر و یخچال بیش از گذشته است و اغلب خانم ها برای تهیه سریع غذا از قبل مواد لازم خود را درون فریزر ذخیره می کنند. درست است گذاشتن مواد غذایی درون فریزر سبب ماندگاری بالا مواد غذایی شده اما سرمای زیاد سبب پایین آمدن کیفیت مواد غذایی و تغییر طعم و مزه آنها می شود.
همچنین برخی از مواد غذایی نیز نسبت به سرما حساس تر هستندو بهتر است این مواد را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید این مواد غذایی عبارتند از :
فریز کردن مواد غذایی و خطرات آن
نان
نگهداری نان در فریزر سبب بالا رفتن ماندگاری آن می شود اما این کار سبب خشک شدن سریع نان می شود پس برای جلوگیری از این مشکل نان های صنعتی را به جای فریز کردن در دمای اتاق به مدت چهار روز نگه داری کنید.
سبزیجات
بسیاری از خانم ها به علت کمبود وقت سبزیجات خود را درون فریزر نگهداری می کنند اما نگهداری سبزیجات در فریزر سبب می شود که ویتامین و مواد مغذی سبزیجات کاهش یابد پس برای دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.
سیب زمینی
اگر سیب زمینی را در یخچال نگه داری می کنید در اشتباهید زیرا طعم و مزه آن به علت جذب رطوبت تغییر می کند حتی اگر آنها را در پلاستیک نیز قرار دهید باز هم رطوبت را جذب خواهند نمود و روند فساد آنها افزایش می یابد.
برخی میوه ها
نگهداری برخی میوه ها در یخچال سبب کاهش کیفیت آنها بر اثر دمای پایین می شود . این میوه ها شامل :سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو هستند که بهتر است آنها را در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید و اگردوست دارید میوه خنک میل کنید آنها را قبل از مصرف چند دقیقه در یخجال قرار دهید.
گوجه فرنگی
اگر گوجه فرنگی را در فریزر نگه دارید طعم و خواص خود را از دست می دهد و آب می اندازد پس سعی کنید آن را به صورت تازه مصرف نمایید.
در میان اخبار
سس گوجه فرنگی و سویا
سس گوجه فرنگی و سویا نیازی به نگهداری در یخچال ندارند زیرا درونشان سرکه وجود دارد و بیرون ازیخچال تا یک ماه ماندگاری دارند.
انواع روغن
برای نگهداری از انواع روغن قرار دادن آنها در محیط خشک و دور از نور و حرارت کافی است پس می توان روغن را بیرون از یخچال و در محیط اتاق نگهداری نمود.