زولبیا | زولبیا خانگی

ترفند درست کردن زولبیا خانگی | برای ماه رمضان زولبیا درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو

زولبیا، یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و نوستالژیک باشد.
کد خبر: 4969
ترفند درست کردن زولبیا خانگی | برای ماه رمضان زولبیا درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو

زولبیا، یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و نوستالژیک باشد.

مواد لازم:

  • آرد قنادی: 1/2 لیوان
  • نشاسته گندم: 1/2 لیوان
  • آب ولرم: 1/2 لیوان
  • ماست پرچرب: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره: 1 قاشق مرباخوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ: 1 قاشق مرباخوری
  • خمیرمایه: 1 قاشق چای‌خوری
  • شکر: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. شکر را به آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس خمیرمایه را روی آن بپاشید و به آرامی مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند.
  2. نشاسته و ماست را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. اگر خیلی سفت بود، کمی ماست اضافه کنید.
  3. خمیرمایه عمل آمده، روغن و آرد را به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر، گلاب و زعفران غلیظ را اضافه کنید.
  4. اگر موادتان خیلی شل بود، کمی آرد و اگر خیلی سفت بود، کمی گلاب یا ماست اضافه کنید.
  5. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  6. بعد از استراحت، مواد را کمی هم بزنید تا یکدست شود و سپس داخل ظرف سس بریزید.
  7. داخل یک ظرف کوچک تا دو بند انگشت روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
  8. مایه زولبیا را از بیرون به سمت مرکز داخل روغن داغ بریزید.
  9. بعد از اینکه یک سمت زولبیا سرخ شد، آن را برگردانید.
  10. بلافاصله بعد از سرخ شدن، زولبیا را در شهد گرم بریزید.
  11. بعد از یک دقیقه، زولبیا را از شهد خارج کنید و در صافی قرار دهید تا شهد اضافی آن بریزد.

نکات:

  • برای پف کردن و توخالی شدن زولبیا، حتماً روغن را داغ کنید.
  • شهد باید گرم باشد، نه داغ. اگر شهد خیلی داغ باشد، زولبیا نرم می‌شود.
  • بعد از خنک شدن، زولبیاها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری کنید تا تازگی و تردی خود را حفظ کنند.

با پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، می‌توانید طعمی دلچسب را در ماه رمضان تجربه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xg8q3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


9 ماه پیش

ن