ترفند درست کردن زولبیا خانگی | برای ماه رمضان زولبیا درست کن، بهتر از بیرون+ویدئو
زولبیا، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، میتواند تجربهای لذتبخش و نوستالژیک باشد.
کد خبر: 4969
زولبیا، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که در ماه رمضان طرفداران بسیاری دارد. پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، میتواند تجربهای لذتبخش و نوستالژیک باشد.
مواد لازم:
- آرد قنادی: 1/2 لیوان
- نشاسته گندم: 1/2 لیوان
- آب ولرم: 1/2 لیوان
- ماست پرچرب: 4 قاشق غذاخوری
- روغن جامد یا کره: 1 قاشق مرباخوری
- گلاب: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران غلیظ: 1 قاشق مرباخوری
- خمیرمایه: 1 قاشق چایخوری
- شکر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در میان اخبار
- شکر را به آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس خمیرمایه را روی آن بپاشید و به آرامی مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند.
- نشاسته و ماست را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. اگر خیلی سفت بود، کمی ماست اضافه کنید.
- خمیرمایه عمل آمده، روغن و آرد را به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر، گلاب و زعفران غلیظ را اضافه کنید.
- اگر موادتان خیلی شل بود، کمی آرد و اگر خیلی سفت بود، کمی گلاب یا ماست اضافه کنید.
- روی ظرف را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از استراحت، مواد را کمی هم بزنید تا یکدست شود و سپس داخل ظرف سس بریزید.
- داخل یک ظرف کوچک تا دو بند انگشت روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
- مایه زولبیا را از بیرون به سمت مرکز داخل روغن داغ بریزید.
- بعد از اینکه یک سمت زولبیا سرخ شد، آن را برگردانید.
- بلافاصله بعد از سرخ شدن، زولبیا را در شهد گرم بریزید.
- بعد از یک دقیقه، زولبیا را از شهد خارج کنید و در صافی قرار دهید تا شهد اضافی آن بریزد.
نکات:
- برای پف کردن و توخالی شدن زولبیا، حتماً روغن را داغ کنید.
- شهد باید گرم باشد، نه داغ. اگر شهد خیلی داغ باشد، زولبیا نرم میشود.
- بعد از خنک شدن، زولبیاها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری کنید تا تازگی و تردی خود را حفظ کنند.
با پخت زولبیای ترد و خوشمزه در خانه، میتوانید طعمی دلچسب را در ماه رمضان تجربه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xg8q3
دیدگاه ها
9 ماه پیش
ن