کوکی گردویی | درست کردن کوکی گردویی

ترفند درست کردن کوکی گردویی | این کوکی سه سوته راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینیه که می‌تونی بپزی+ویدئو

کوکی گردویی یک شیرینی خوشمزه و سریع است که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این کوکی با کره، پودر قند، زرده تخم مرغ، روغن، سرکه، پودر نشاسته ذرت، کشمش و گردو تهیه می‌شود.
کد خبر: 4721
ترفند درست کردن کوکی گردویی | این کوکی سه سوته راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینیه که می‌تونی بپزی+ویدئو

کوکی گردویی یک شیرینی خوشمزه و سریع است که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این کوکی با کره، پودر قند، زرده تخم مرغ، روغن، سرکه، پودر نشاسته ذرت، کشمش و گردو تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • کره هم دمای محیط: 200 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • زرده یک عدد
  • روغن: 1 پیمانه
  • سرکه: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • کشمش: 2/3 پیمانه
  • گردو خرد شده: 1 پیمانه
  • آرد سفید: 4-4/5 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ

طرز تهیه:

  1. کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
  2. روغن، سرکه و پودر نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  3. کشمش و گردو را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
  5. خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  6. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  7. سینی فر را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید.
  8. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید.
  9. کوکی ها را روی سینی فر قرار دهید و با سفیده تخم مرغ روی آن ها را بپوشانید.
  10. کوکی ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
  11. کوکی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

نکات:

  • برای اینکه کوکی های شما خوشمزه تر شوند، می توانید از کره طعم دار شده استفاده کنید.
  • برای اینکه کوکی های شما تردتر شوند، می توانید مقدار آرد را بیشتر کنید.
  • برای اینکه کوکی های شما زیباتر شوند، می توانید از شکلات چیپسی یا پودر قند برای تزئین استفاده کنید.

نکات طلایی برای تهیه کوکی گردویی:

  • کره: کره باید کاملا نرم و هم دمای محیط باشد تا خمیر به خوبی جمع شود.
  • پودر قند: پودر قند باعث می شود که کوکی ها شیرین و خوشمزه شوند.
  • زرده تخم مرغ: زرده تخم مرغ باعث می شود که کوکی ها نرم و لطیف شوند.
  • روغن: روغن باعث می شود که کوکی ها ترد شوند.
  • سرکه: سرکه باعث می شود که کوکی ها تردتر شوند.
  • پودر نشاسته ذرت: پودر نشاسته ذرت باعث می شود که کوکی ها شکل خود را حفظ کنند.
  • کشمش و گردو: کشمش و گردو باعث می شوند که کوکی ها خوشمزه تر شوند.
  • آرد: آرد باعث می شود که خمیر جمع شود.
  • سفیده تخم مرغ: سفیده تخم مرغ باعث می شود که کوکی ها بعد از پخت براق شوند.

با رعایت این نکات می توانید کوکی گردویی خوشمزه و زیبایی را در خانه تهیه کنید.

منبع ویدئو

 

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xgkw3

پربیننده ترین




اخبار داغ