ترفند تهیه مارشمالو با یک قلم مواد | هم سادس و هم مقرون به صرفه +ویدئو
درست کردن مارشمالو در خانه با استفاده از پودر ژله بسیار ساده و سریع است و فقط به یک قلم مواد نیاز دارید! این روش طعمی فوقالعاده به مارشمالو میدهد و میتوانید با رنگهای مختلف، مارشمالوهای رنگی و زیبایی نیز تهیه کنید.
کد خبر: 11321
طرز تهیه مارشمالو با یک قلم مواد (پودر ژله)
درست کردن مارشمالو در خانه با استفاده از پودر ژله بسیار ساده و سریع است و فقط به یک قلم مواد نیاز دارید! این روش طعمی فوقالعاده به مارشمالو میدهد و میتوانید با رنگهای مختلف، مارشمالوهای رنگی و زیبایی نیز تهیه کنید.
مواد لازم:
- 1 بسته پودر ژله (هر طعمی که دوست دارید)
- 1/3 لیوان آب جوش
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- نشاسته ذرت به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
مخلوط کردن پودر ژله، آب و شکر:
- پودر ژله را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
- 1/3 لیوان آب جوش را به آرامی به پودر ژله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
- 1 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و again هم بزنید تا ذوب شود.
-
هم زدن مخلوط:
- مخلوط ژله را با همزن برقی به مدت 7 تا 8 دقیقه بزنید تا غلیظ و کشسان شود.
- همزن را خاموش کنید و مخلوط را به مدت 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا حبابهای آن گرفته شود.
-
قالب زدن مارشمالو:
در میان اخبار
- یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- نشاسته ذرت را داخل یک کاسه بریزید.
- قیف را با ماسوله دلخواهتان (مثلا ماسوله ستاره ای) پر کنید.
- از ماسوله قیف، مارشمالوها را به شکل دلخواه روی سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، بریزید.
-
خشک شدن مارشمالو:
- سینی را به مدت 5 تا 6 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا مارشمالوها سفت شوند.
- می توانید سینی را برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال نیز قرار دهید تا فرآیند سفت شدن سریعتر انجام شود.
-
پوشاندن مارشمالو:
- پس از سفت شدن مارشمالوها، آنها را از سینی جدا کنید.
- مارشمالوها را داخل نشاسته ذرت بغلتانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود.
- مارشمالوهای آماده شده را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای طعمهای مختلف، میتوانید از پودر ژله با طعمهای مختلف استفاده کنید.
- میتوانید به جای نشاسته ذرت از پودر قند نیز برای پوشش مارشمالوها استفاده کنید.
- برای اینکه مارشمالوها رنگارنگ شوند، میتوانید از پودر ژلههای رنگی استفاده کنید و یا رنگ خوراکی به مخلوط ژله اضافه کنید.
- مراقب باشید که مارشمالوها را بیش از حد هم نزنید، زیرا سفت و لاستیکی میشوند.
- اگر مارشمالوها به اندازه کافی سفت نشدند، می توانید آنها را برای مدت کوتاهی دیگر در یخچال قرار دهید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xr8w2