ترفند تهیه کروسان گوشت و قارچ | یک غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی! +ویدئو
کروسان، آن نانِ هلالیِ خوشمزه و دوستداشتنی، فقط برای صبحانه نیست! با کمی خلاقیت میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و پرانرژی نیز استفاده کنید.
کد خبر: 11193
کروسان گوشت و قارچ: دلبری که دلها را میبرد!
کروسان، آن نانِ هلالیِ خوشمزه و دوستداشتنی، فقط برای صبحانه نیست! با کمی خلاقیت میتوانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل و پرانرژی نیز استفاده کنید.
امروز میخواهیم طرز تهیه کروسان گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به جرات میتوان گفت یکی از خوشمزهترین و دلفریبترین کروسانهایی است که تا به حال چشیدهاید.
مواد لازم:
برای خمیر (۲۴ عدد کروسان):
- آب ولرم: ۱ پیمانه (۱۰۰ میلیلیتر)
- خمیرمایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم (یا آب ولرم): ۲ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
- روغن مایع: ¾ پیمانه (۷۵ میلیلیتر)
- تخم مرغ: ۱ عدد
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- آرد نول (آرد قنادی): تقریباً ۵ پیمانه (توضیح در هایلایت)
برای مواد داخل:
- پیاز: ۱ عدد
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه نگینی: ۲ قاشق غذاخوری
- قارچ اسلایس شده: ۵ تا ۶ عدد
- سوسیس رنده شده: ۲ عدد
- ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، آویشن
برای رومال:
در میان اخبار
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تهیه خمیر:
- آب ولرم، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود.
- در ظرفی جداگانه، شیر، روغن، تخم مرغ، ماست و نمک را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خمیرمایه فعال شده را به موادِ مرحله ۲ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و منسجمی به دست آید.
- خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
- خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
تهیه مواد داخل:
- پیاز را ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- فلفل دلمه نگینی، قارچ اسلایس شده و سوسیس رنده شده را به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچها نرم شوند.
- ادویهها را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
فرمدهی و پخت کروسان:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر استراحت کرده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل چانه درآورید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتر برسد.
- خمیر را به صورت مثلثهای قائمالزاویه برش بزنید.
- از قسمت پهنتر هر مثلث، مقداری از مواد گوشتی را قرار دهید و خمیر را از دو طرف به سمت داخل تا بزنید و سپس رول کنید.
- کروسانها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.
- روی کروسانها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید.
- سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کروسانها طلایی و پخته شوند.
نکات:
- آرد: مقدار آرد تقریبی است و ممکن است بسته به نوع آرد و قدرت جذب آب آن کم یا زیاد شود. خمیر باید لطیف و منسجم باشد و به دست نچسبد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xrmp2