پخت ماهی | پخت ماهی به روش متفاوت

ترفند متفاوت برای پخت ماهی | حتی اگه ماهی دوست نداشته باشی هم عاشق این مدلش می‌شی! +ویدئو

مرینیت کردن ماهی، روشی ساده و کاربردی برای طعم‌دار کردن و از بین بردن بوی زهم آن قبل از پخت است. این کار به شما کمک می‌کند تا طعمی بی‌نظیر و لذیذ به ماهی بدهید و از آن لذت ببرید.
کد خبر: 11221
ترفند متفاوت برای پخت ماهی | حتی اگه ماهی دوست نداشته باشی هم عاشق این مدلش می‌شی! +ویدئو

مرینیت کردن ماهی: راز پخت ماهی خوشمزه و لذیذ

مرینیت کردن ماهی، روشی ساده و کاربردی برای طعم‌دار کردن و از بین بردن بوی زهم آن قبل از پخت است. این کار به شما کمک می‌کند تا طعمی بی‌نظیر و لذیذ به ماهی بدهید و از آن لذت ببرید.

در میان اخبار

در این مقاله، به شما طرز تهیه چند نوع مرینید ساده و خوشمزه برای انواع ماهی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • ماهی: به مقدار دلخواه (می‌توانید از انواع مختلف ماهی مانند قزل‌آلا، شیر، سالمون و ...) استفاده کنید.
  • آبلیمو: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • ادویه‌های دلخواه: می‌توانید از انواع ادویه‌ها مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، رزماری، فلفل قرمز و ... استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. ماهی را بشویید و کاملاً خشک کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه را با هم مخلوط کنید.
  3. ماهی را در مخلوط مرینید قرار دهید و با دست تمام قسمت‌های آن را به مرینید آغشته کنید.
  4. روی کاسه را با سلفون یا درب بپوشانید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود.
  5. بعد از مرینیت، ماهی را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد.
  6. سپس می‌توانید ماهی را به روش دلخواه خود (سرخ کردن، کباب کردن، پخت در فر و ...) بپزید.

نکات:

  • می‌توانید از مخلوط‌های مرینید مختلف با توجه به ذائقه خود استفاده کنید.
  • برای مرینیت کردن ماهی‌های چرب مانند سالمون، می‌توانید از مخلوطی از آب پرتقال، روغن زیتون، سس سویا، زنجبیل رنده شده و سیر رنده شده استفاده کنید.
  • اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید ماهی را فقط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در مرینید قرار دهید.
  • از مرینیت کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث شود ماهی سفت و خشک شود.
  • بعد از مرینیت، حتماً ماهی را قبل از پخت به دمای محیط برسانید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xrnb2

پربیننده ترین




اخبار داغ