ترفند متفاوت برای پخت ماهی | حتی اگه ماهی دوست نداشته باشی هم عاشق این مدلش میشی! +ویدئو
مرینیت کردن ماهی، روشی ساده و کاربردی برای طعمدار کردن و از بین بردن بوی زهم آن قبل از پخت است. این کار به شما کمک میکند تا طعمی بینظیر و لذیذ به ماهی بدهید و از آن لذت ببرید.
کد خبر: 11221
مرینیت کردن ماهی: راز پخت ماهی خوشمزه و لذیذ
مرینیت کردن ماهی، روشی ساده و کاربردی برای طعمدار کردن و از بین بردن بوی زهم آن قبل از پخت است. این کار به شما کمک میکند تا طعمی بینظیر و لذیذ به ماهی بدهید و از آن لذت ببرید.
در میان اخبار
در این مقاله، به شما طرز تهیه چند نوع مرینید ساده و خوشمزه برای انواع ماهی را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- ماهی: به مقدار دلخواه (میتوانید از انواع مختلف ماهی مانند قزلآلا، شیر، سالمون و ...) استفاده کنید.
- آبلیمو: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- ادویههای دلخواه: میتوانید از انواع ادویهها مانند پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، رزماری، فلفل قرمز و ... استفاده کنید.
طرز تهیه:
- ماهی را بشویید و کاملاً خشک کنید.
- در یک کاسه بزرگ، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه را با هم مخلوط کنید.
- ماهی را در مخلوط مرینید قرار دهید و با دست تمام قسمتهای آن را به مرینید آغشته کنید.
- روی کاسه را با سلفون یا درب بپوشانید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود.
- بعد از مرینیت، ماهی را از یخچال خارج کنید و بگذارید به دمای محیط برسد.
- سپس میتوانید ماهی را به روش دلخواه خود (سرخ کردن، کباب کردن، پخت در فر و ...) بپزید.
نکات:
- میتوانید از مخلوطهای مرینید مختلف با توجه به ذائقه خود استفاده کنید.
- برای مرینیت کردن ماهیهای چرب مانند سالمون، میتوانید از مخلوطی از آب پرتقال، روغن زیتون، سس سویا، زنجبیل رنده شده و سیر رنده شده استفاده کنید.
- اگر وقت کافی ندارید، میتوانید ماهی را فقط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در مرینید قرار دهید.
- از مرینیت کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث شود ماهی سفت و خشک شود.
- بعد از مرینیت، حتماً ماهی را قبل از پخت به دمای محیط برسانید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xrnb2