شیره انجیر | درست کردن شیره انجیر

ترفند درست کردن شیره انجیر در خانه | این شیره مقوی و پر خاصیت رو خودت به راحتی درست کن+ویدئو

شیره انجیر یکی از انواع شیره‌های خوشمزه و مقوی است که می‌توان از آن در تهیه انواع دسر، شیرینی و غذا استفاده کرد. شیره انجیر سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
کد خبر: 1849
ترفند درست کردن شیره انجیر در خانه | این شیره مقوی و پر خاصیت رو خودت به راحتی درست کن+ویدئو

شیره انجیر یکی از انواع شیره‌های خوشمزه و مقوی است که می‌توان از آن در تهیه انواع دسر، شیرینی و غذا استفاده کرد. شیره انجیر سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.

مواد لازم:

  • 1 کیلوگرم انجیر رسیده
  • 2 لیوان آب

طرز تهیه:

  1. انجیرها را بشویید و هسته‌های آن را جدا کنید و آن‌ها را نصف کنید.
  2. انجیرها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انجیرها بپزند و آب آن کشیده شود.
  4. وقتی که انجیرها پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و با یک گوشتکوب یا چنگال له کنید.
  5. مخلوط انجیر له شده را از پارچه رد کنید و عصاره آن را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. اجازه دهید تا شیره انجیر غلیظ شود.
  7. وقتی که شیره انجیر به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف بریزید.
  8. شیره انجیر را می‌توانید بلافاصله مصرف کنید یا در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

نکات:

  • برای تهیه شیره انجیر می‌توانید از انجیر زرد یا انجیر سیاه استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید شیره انجیر شما غلیظ‌تر شود، می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید.

خواص شیره انجیر:

شیره انجیر سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. برخی از خواص شیره انجیر عبارتند از:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهبود عملکرد دستگاه گوارش
  • کاهش کلسترول خون
  • کاهش فشار خون
  • بهبود سلامت قلب و عروق
  • تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها
  • پیشگیری از سرطان

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/366je3

پربیننده ترین




اخبار داغ