ترفند درست کردن شیره انجیر در خانه | این شیره مقوی و پر خاصیت رو خودت به راحتی درست کن+ویدئو
شیره انجیر یکی از انواع شیرههای خوشمزه و مقوی است که میتوان از آن در تهیه انواع دسر، شیرینی و غذا استفاده کرد. شیره انجیر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
کد خبر: 1849
شیره انجیر یکی از انواع شیرههای خوشمزه و مقوی است که میتوان از آن در تهیه انواع دسر، شیرینی و غذا استفاده کرد. شیره انجیر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.
مواد لازم:
- 1 کیلوگرم انجیر رسیده
- 2 لیوان آب
طرز تهیه:
- انجیرها را بشویید و هستههای آن را جدا کنید و آنها را نصف کنید.
- انجیرها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انجیرها بپزند و آب آن کشیده شود.
- وقتی که انجیرها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و با یک گوشتکوب یا چنگال له کنید.
- مخلوط انجیر له شده را از پارچه رد کنید و عصاره آن را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- اجازه دهید تا شیره انجیر غلیظ شود.
- وقتی که شیره انجیر به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف بریزید.
- شیره انجیر را میتوانید بلافاصله مصرف کنید یا در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
در میان اخبار
نکات:
- برای تهیه شیره انجیر میتوانید از انجیر زرد یا انجیر سیاه استفاده کنید.
- اگر میخواهید شیره انجیر شما غلیظتر شود، میتوانید آن را بیشتر بجوشانید.
خواص شیره انجیر:
شیره انجیر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. برخی از خواص شیره انجیر عبارتند از:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- کاهش کلسترول خون
- کاهش فشار خون
- بهبود سلامت قلب و عروق
- تقویت استخوانها و دندانها
- پیشگیری از سرطان
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/366je3