ویفر موزی | درست کردن ویفر موزی

ترفند درست کردن ویفر موزی در خانه | این ویفر خونگی با بیرونی‌ها مو نمی‌زنه+ویدئو

در این مقاله، طرز تهیه ویفر خانگی خوشمزه و سالم را به شما آموزش خواهیم داد. این ویفرها با استفاده از مواد اولیه سالم و طبیعی تهیه می‌شوند و برای کودکان نیز بسیار مناسب هستند.
کد خبر: 2173
ترفند درست کردن ویفر موزی در خانه | این ویفر خونگی با بیرونی‌ها مو نمی‌زنه+ویدئو

ویفر یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها در سراسر جهان است. این خوراکی خوشمزه را می‌توان به صورت آماده از فروشگاه‌ها خریداری کرد، اما تهیه آن در خانه نیز بسیار آسان است.

در این مقاله، طرز تهیه ویفر خانگی خوشمزه و سالم را به شما آموزش خواهیم داد. این ویفرها با استفاده از مواد اولیه سالم و طبیعی تهیه می‌شوند و برای کودکان نیز بسیار مناسب هستند.

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۱ و نیم لیوان
  • پودر قند: ۱ لیوان سر خالی
  • روغن مایع: ۱ لیوان
  • نان میکادو: ۵ یا ۶ ورق
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • اسانس موز یا هر اسانس دیگری به دلخواه: ۵ قطره

طرز تهیه:

  1. آرد را الک کرده و با حرارت ملایم مدام تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
  2. پودر قند را الک کرده و روی آرد تفت داده شده بریزید.
  3. روغن مایع را کم کم اضافه کرده و به هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  4. زیر گاز را خاموش کرده و وانیل و اسانس را اضافه کنید.
  5. از مواد یک لایه نازک روی نان میکادو پهن کنید و نان بعدی را روی آن قرار دهید.
  6. با دست کمی فشار دهید تا لایه‌ها به هم بچسبند.
  7. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
  8. یک جسم سنگین روی نان‌ها قرار دهید و اجازه دهید دو تا سه ساعت در یخچال بماند تا منسجم شوند.
  9. بعد از یخچال خارج کنید و به دلخواه برش بزنید.

نکات:

  • اسانس را زیاد نزنید، چون ویفر تلخ می‌شود.
  • مواد باید ولرم باشند. اگر مواد داغ باشند، نان‌ها نرم می‌شوند و وا می‌روند و اگر سرد باشند، لایه‌ها به هم نمی‌چسبند.
  • اگر وسط کار مواد سرد شد، آن را روی حرارت ولرم قرار دهید تا گرم شود.
  • برای تهیه ویفر شکلاتی، دو قاشق از آرد را کم کنید و به جای آن، دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.

فواید ویفر خانگی:

ویفر خانگی نسبت به ویفرهای آماده، سالم‌تر است. این ویفرها با استفاده از مواد اولیه سالم و طبیعی تهیه می‌شوند و فاقد مواد نگهدارنده هستند.

ویفر خانگی منبع خوبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم است. همچنین، ویفر خانگی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی مانند ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، ویتامین E، کلسیم، آهن، منیزیم و روی است.

نکاتی برای تهیه ویفر خانگی خوشمزه:

  • برای تهیه ویفر خانگی خوشمزه، از مواد اولیه باکیفیت استفاده کنید.
  • مواد را به درستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • مواد باید ولرم باشند.
  • یک جسم سنگین روی نان‌ها قرار دهید تا لایه‌ها به هم بچسبند.
  • ویفرها را بعد از برش زدن، در یخچال نگهداری کنید تا خشک نشوند.

 منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/366mz3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


بهار10 ماه پیش

ما گیلانی ها میگیم کاکا نه نان کدوحلوایی