پای نارگیل | پای نارگیل شکلاتی

ترفند درست کردن پای نارگیل شکلاتی | یک دسر خوشمزه و جذاب و فوری برای عصرانه+ویدئو

پای نارگیل شکلاتی، یک دسر خوشمزه و جذاب است که ترکیبی از کیک شکلاتی و شیرینی نارگیل است. این دسر، بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی بی‌نظیر و ترکیبی از شکلات و نارگیل را ارائه می‌دهد.
کد خبر: 4449
ترفند درست کردن پای نارگیل شکلاتی | یک دسر خوشمزه و جذاب و فوری برای عصرانه+ویدئو

پای نارگیل شکلاتی، یک دسر خوشمزه و جذاب است که ترکیبی از کیک شکلاتی و شیرینی نارگیل است. این دسر، بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی بی‌نظیر و ترکیبی از شکلات و نارگیل را ارائه می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه پای نارگیل شکلاتی

  • برای کیک شکلاتی:
    • تخم مرغ: ۲ عدد
    • شکر: ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
    • وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
    • روغن: ۷۰ گرم (یک سوم پیمانه)
    • شیر: ۵۰ گرم (یک چهارم پیمانه)
    • آرد قنادی: ۱۲۵ گرم (یک پیمانه)
    • پودر کاکائو: ۱۵ گرم (یک و نیم قاشق غذاخوری)
    • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • برای رویه نارگیلی:
    • پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
    • پودر قند: ۱۳۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
    • روغن مایع داغ: ۹۰ گرم (نصف پیمانه)
    • سفیده تخم مرغ: ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه)
    • آبلیمو: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه پای نارگیل شکلاتی

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید. ۲. قالب‌های پای را چرب کنید و آردپاشی کنید. ۳. برای تهیه کیک شکلاتی، تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. ۴. وانیل، روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. ۵. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. ۶. مایه کیک را در قالب‌ها بریزید. ۷. برای تهیه رویه نارگیلی، پودر نارگیل، پودر قند، روغن مایع داغ، سفیده تخم مرغ و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. ۸. مایه رویه نارگیلی را روی مایه کیک بریزید. ۹. قالب‌ها را در فر قرار دهید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. ۱۰. پس از پخت، پای‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. ۱۱. پای‌های نارگیل شکلاتی را می‌توانید با خامه، شکلات آب شده یا سایر مواد دلخواه تزیین کنید.

نکات مهم در تهیه پای نارگیل شکلاتی

  • برای اینکه پای‌ها پف خوبی داشته باشند، تمام مواد باید هم دمای محیط باشند.
  • یک سوم قالب حتما خالی بماند تا کیک پف کند و اگر بیش از حد مواد داخل قالب بریزید، ممکن است سرریز شود.
  • یک سوم قالب مواد کیک، یک سوم قالب رویه نارگیلی و یک سوم قالب خالی بماند.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/368792

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


رضایی9 ماه پیش

سلام عزیزم، ممنونم از شما که صادقانه به ما آموزش میدید🌹