ترفند درست کردن کوکو لوبیا سبز تبریزی | مطمئن باش خوشمزهترین کوکویی هست که توی عمرت خوردی+ویدئو
کوکو لوبیا سبز تبریزی یک غذای مجلسی و لذیذ است که از ترکیب لوبیا سبز، هویج، سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و ادویهجات تهیه میشود. این کوکو بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی بینظیر.
مواد لازم:
- نیم کیلو لوبیا سبز
- دوعدد هویج
- دو عدد سیب زمینی
- یک عدد پیاز
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه از هرکدوم نصف قاشق چایخوری
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- پنج عدد تخم مرغ
- ادویه ها شامل: نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین و پودر گل محمدی از هرکدوم نصف قاشق چایخوری و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- خلال بادام و پسته و زرشک برای تزئین
طرز تهیه:
۱. لوبیا سبزها را شسته و خرد کنید. سپس، آنها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. ۲. هویج و سیب زمینی را نیز شسته و خرد کنید. سپس، آنها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. ۳. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود. ۴. لوبیا سبز، هویج، سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، دارچین و پودر گل محمدی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. ۵. تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. ۶. از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در یک ماهیتابه چرب شده سرخ کنید. ۷. کوکوها را پس از سرخ شدن روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ۸. کوکوهای آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با خلال بادام، پسته و زرشک تزئین کنید.
در میان اخبار
نکات:
- میتوانید از هر نوع ادویهجات دیگری که دوست دارید در این کوکو استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کوکوی شما طعمی تند داشته باشد، میتوانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
- برای اینکه کوکوها هنگام سرخ شدن از هم نپاشند، باید مایه کوکو را خوب ورز دهید.
- میتوانید کوکوها را در فر نیز بپزید. برای این کار، کوکوها را در یک سینی فر چرب شده بچینید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
کوکو لوبیا سبز تبریزی یک غذای خوشمزه و مقوی است که میتواند در مهمانیها و مجالس سرو شود. این کوکو را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان یک پیشغذا سرو کنید.