ترفند درست کردن دسر بیسکویتی سیب | یه عصرونه سه سوته جذاب، با دو سه قلم مواد ساده+ویدئو
دسر بیسکویتی سیب، یک دسر خوشمزه و ساده است که میتواند گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانها باشد. این دسر، به دلیل ترکیبات ساده و در دسترس، به راحتی تهیه میشود و میتواند در مدت زمان کوتاه آماده شود.
مواد لازم
- بیسکوییت پتی بور: ۲ بسته
- سیب: ۲ عدد
- گردو: ۱ لیوان
- دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. سیبها را پوست بگیرید و رنده کنید. ۲. گردوها را خرد کنید. ۳. بیسکوییتها را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. ۴. در یک کاسه، سیب رنده شده، گردو خرد شده و بیسکوییتهای خرد شده را با هم مخلوط کنید. ۵. در یک کاسه دیگر، تخممرغها را با شکر و وانیل شکری هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. ۶. آرد و بکینگپودر را الک کنید و به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ۷. مخلوط تخممرغ را روی مخلوط سیب و گردو بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ۸. مواد را در قالب مورد نظر بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. ۹. بعد از پخت، دسر را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا از داغی اولیه بیفتد. ۱۰. پودر قند را روی دسر الک کنید و نوش جان کنید.
نکات
- میتوانید از هر نوع سیب دلخواه خود استفاده کنید.
- میتوانید مقدار گردو را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- میتوانید به جای دارچین از هر نوع ادویه دلخواه خود استفاده کنید.