کیک باتوم | کیک باتون شکلاتی

ترفند درست کردن کیک باتون شکلاتی | یک کیک راحت با بافتی لذیذ و جذاب+ویدئو

کیک باتون شکلاتی، یک کیک خوشمزه و مجلسی است که با دستور پخت زیر می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این کیک، بافتی نرم و لطیف دارد و طعم شکلات آن، بسیار لذیذ است.
کد خبر: 4601
ترفند درست کردن کیک باتون شکلاتی | یک کیک راحت با بافتی لذیذ و جذاب+ویدئو

کیک باتون شکلاتی، یک کیک خوشمزه و مجلسی است که با دستور پخت زیر می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این کیک، بافتی نرم و لطیف دارد و طعم شکلات آن، بسیار لذیذ است.

مواد لازم

  • برای کیک:
    • ۴ عدد تخم مرغ
    • ۱ فنجان (نصف لیوان) شکر
    • نصف لیوان آب داغ
    • نصف لیوان نشاسته ذرت
    • ۱ لیوان آرد
    • ۲ قاشق سوپ خوری کاکائو
    • ۱ قاشق چایخوری وانیل
    • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • برای کرم:
    • مقداری خامه فرم گرفته
    • ۲ قاشق سوپ خوری کاکائو
    • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
    • یک بسته خامه کوچک
    • یک کاسه شیر (برای خیس کردن کیک)
    • شکلات چیپسی برای تزئین

طرز تهیه

۱. برای تهیه کیک، زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. نصف لیوان شکر را روی سفیده ها و نصف آن را روی زرده ها بریزید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کند. سپس شروع به زدن زرده ها کنید.

۲. آب داغ، نشاسته ذرت، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۳. سفیده را در سه مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با کفگیر به آرامی هم بزنید تا پف نخوابد.

۴. قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.

۶. در حین پخت کیک، خامه و کاکائو را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. شکلات تلخ را تکه تکه کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. خامه و کاکائو را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

۷. پس از خنک شدن کیک، آن را از وسط به دو یا سه قسمت برش دهید.

۸. یک لایه کیک را در ظرف سرو قرار دهید و با کمی شیر خیس کنید. سپس مقداری از کرم را روی کیک بریزید و پخش کنید.

۹. لایه بعدی کیک را روی کرم قرار دهید و به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام مواد تمام شوند.

۱۰. باقی مانده کرم را روی کیک بریزید و با شکلات چیپسی تزئین کنید.

۱۱. کیک را به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و طعم ها به خورد هم بروند.

نکات

  • برای اینکه کیک شما پف بهتری داشته باشد، از تخم مرغ های تازه استفاده کنید.
  • اگر از کیک اسفنجی برای این دستور پخت استفاده می کنید، می توانید مقدار آرد را به ۱.۵ لیوان افزایش دهید.
  • برای اینکه کرم شما غلیظ تر شود، می توانید از خامه صبحانه استفاده کنید.
  • می توانید از هر نوع شکلات چیپسی که دوست دارید برای تزئین کیک استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/368p72

پربیننده ترین




اخبار داغ