ترفند تهیه دسر انجیر شیرازی | این دسر ساده رو حتما درست کن که همه عاشق مزهاش میشن! +ویدئو
انجیر شیرازی، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه های پاییزی است که می توانید با آن انواع مختلف دسر و مربا را تهیه کنید. در این مقاله، به شما طرز تهیه ی یک دسر سنتی و پرطرفدار شیرازی به نام "انجیر شیرازی" را آموزش می دهیم. این دسر لذیذ و ساده، طعمی بهشتی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو شود.
کد خبر: 9449
انجیر شیرازی: طعمی بهشتی در دل پاییز!
انجیر شیرازی، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه های پاییزی است که می توانید با آن انواع مختلف دسر و مربا را تهیه کنید. در این مقاله، به شما طرز تهیه ی یک دسر سنتی و پرطرفدار شیرازی به نام "انجیر شیرازی" را آموزش می دهیم. این دسر لذیذ و ساده، طعمی بهشتی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو شود.
مواد لازم:
- برای انجیر:
- 500 گرم انجیر شیرازی تازه
- 2 پیمان (500 میلی لیتر) آب داغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 100 گرم گردو خرد شده
- برای شربت:
- 2 پیمان (400 گرم) شکر
- 2 پیمان (500 میلی لیتر) آب
- برای رویه:
- 100 گرم پسته خلال شده
- 200 گرم خامه فرم گرفته
طرز تهیه:
- ابتدا، انجیرها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
- انجیرها را در یک ظرف بزرگ بریزید و به اندازه ای آب داغ اضافه کنید تا روی آنها را بگیرد.
- روی ظرف را بپوشانید و انجیرها را به مدت 15 دقیقه در آب داغ خیس کنید تا نرم شوند.
- بعد از 15 دقیقه، انجیرها را از آب داغ خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
- در یک قابلمه، روغن مایع را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- گردوهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شوند.
- با کمک یک قاشق یا چاقو، قسمت بالایی انجیرها را به آرامی برش دهید و یک حفره کوچک در داخل آنها ایجاد کنید.
- انجیرها را با گردوهای تفت داده شده پر کنید.
تهیه شربت:
در میان اخبار
- در یک قابلمه، شکر و آب را با هم مخلوط کنید.
- روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم بزنید تا شکر حل شود.
- بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا قوام پیدا کند.
- شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
سرو انجیر شیرازی:
- انجیرهای پر شده با گردو را در یک ظرف مناسب بچینید.
- شربت خنک شده را به آرامی روی انجیرها بریزید.
- روی انجیرها را با پسته خلال شده و خامه فرم گرفته تزیین کنید.
- انجیر شیرازی را به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از انواع مختلف انجیر برای تهیه ی این دسر استفاده کنید.
- اگر می خواهید انجیرها طعم شیرین تری داشته باشند، می توانید مقدار شکر شربت را افزایش دهید.
- می توانید به جای گردو، از مغز پسته یا بادام نیز برای پر کردن انجیرها استفاده کنید.
- برای تزیین انجیر شیرازی می توانید از گل محمدی، زعفران یا پودر دارچین نیز استفاده کنید.
- انجیر شیرازی را می توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
با تهیه ی این دسر خوشمزه و ساده، طعمی بهشتی را به سفره ی پاییزی خود هدیه دهید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36a974