ترفند درست کردن سوپ شیر رستورانی | محاله یک بار درست کنی و طعمش یادت بره+ویدئو
سوپ شیر یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در رستورانها و خانهها تهیه میشود.
کد خبر: 1149
سوپ شیر یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در رستورانها و خانهها تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر رستورانی با مرغ برای 4 نفر:
- 1 لیتر شیر پرچرب
- 100 گرم جوپرک
- 1 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده
- 1 عدد هویج بزرگ، رنده شده
- چند عدد قارچ خرد شده
- 1/2 پیاز بزرگ، خرد شده
- جعفری خرد شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
در میان اخبار
طرز تهیه سوپ شیر رستورانی با مرغ:
- ابتدا، پیاز را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. سپس، سینه مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله، میتوانید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه نیز به مرغ اضافه کنید.
- جوپرک را اضافه کنید و بگذارید همراه مرغ برای یک ساعت پخته شود.
- بعد از یک ساعت هویج رنده شده را اضافه کنید.
- مرغ پخته را ریش ریش کنید و همراه قارچ دوباره اضافه کنید.
- شیر سرد را به تدریج به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به خوبی در شیر حل شود.
- سوپ را مداوم هم بزنید تا سر نرود.
- یک ربع آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید.
- مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه بجوشد تا سبزیجات کاملاً پخته شوند.
- سوپ شیر را در کاسههای سرو بریزید و گرم سرو کنید.
منبع: راحتپز
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36epy2