سوپ شیر | سوپ شیر رستورانی

ترفند درست کردن سوپ شیر رستورانی | محاله یک بار درست کنی و طعمش یادت بره+ویدئو

سوپ شیر یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌ها و خانه‌ها تهیه می‌شود. 
کد خبر: 1149
ترفند درست کردن سوپ شیر رستورانی | محاله یک بار درست کنی و طعمش یادت بره+ویدئو

سوپ شیر یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌ها و خانه‌ها تهیه می‌شود. 

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر رستورانی با مرغ برای 4 نفر:

  • 1 لیتر شیر پرچرب
  • 100 گرم جو‌پرک
  • 1 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده
  • 1 عدد هویج بزرگ، رنده شده
  • چند عدد قارچ خرد شده 
  • 1/2 پیاز بزرگ، خرد شده
  • جعفری خرد شده 
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی با مرغ:

  1. ابتدا، پیاز را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. سپس، سینه مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله، می‌توانید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه نیز به مرغ اضافه کنید.
  2. جو‌پرک را اضافه کنید و بگذارید همراه مرغ برای یک ساعت پخته شود.
  3. بعد از یک ساعت هویج رنده شده را اضافه کنید.
  4. مرغ پخته را ریش ریش کنید و همراه قارچ دوباره اضافه کنید.
  5. شیر سرد را به تدریج به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به خوبی در شیر حل شود.
  6. سوپ را مداوم هم بزنید تا سر نرود.
  7. یک ربع آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید.
  8. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه بجوشد تا سبزیجات کاملاً پخته شوند.
  9. سوپ شیر را در کاسه‌های سرو بریزید و گرم سرو کنید.

منبع: راحت‌پز




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36epy2

پربیننده ترین




اخبار داغ