توی فسنجون خیار بریز! | فسنجون خیار، خوشمزهترین فسنجون عمرت میشه+ویدئو
فسنجون خیار، که به عنوان خیار قاتق نیز شناخته میشود، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از خیار، گردو و رب انار تهیه میشود. این خورش منحصر به فرد با طعم ملایم و دلپذیر خود میتواند انتخابی عالی برای تنوع در منوی غذایی شما باشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 11349
فسنجون خیار، که به عنوان خیار قاتق نیز شناخته میشود، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از خیار، گردو و رب انار تهیه میشود. این خورش منحصر به فرد با طعم ملایم و دلپذیر خود میتواند انتخابی عالی برای تنوع در منوی غذایی شما باشد. در ادامه، طرز تهیه این غذای لذیذ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- خیار سبز: ۵۰۰ گرم
- گردو آسیابشده: ۲۰۰ گرم
- رب انار: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد، ریز خرد شده
- شکر (اختیاری): به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
آمادهسازی مواد:
- خیارها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
- پیاز را ریز خرد کنید.
-
تفت دادن پیاز:
- پیاز خرد شده را در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
- زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
-
افزودن گردو:
در میان اخبار
- گردو آسیابشده را به پیاز اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا عطر گردو بلند شود.
-
اضافه کردن رب انار:
- رب انار را به مخلوط گردو اضافه کنید و هم بزنید.
- مقداری آب به مخلوط اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
-
پخت خیار:
- خیارهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
- اجازه دهید خورش به آرامی بپزد تا خیارها نرم شوند و طعم مواد به خوبی مخلوط شود.
-
تنظیم مزه:
- اگر نیاز بود، مقداری شکر برای تعدیل طعم ترش رب انار اضافه کنید.
- خورش را بچشید و در صورت نیاز، نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
-
سرو:
- خیار قاتق را با برنج سرو کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
این خورش منحصر به فرد با ترکیبی از گردو و خیار، طعمی متمایز و خوشمزه ارائه میدهد که میتواند تجربهای جدید و لذتبخش برای شما و خانوادهتان باشد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36gay4