تاکو سوخاری | درست کردن تاکو سوخاری

ترفند درست کردن تاکو سوخاری | این غذای ساده با نون لواش، از مرغ سوخاری هم خوشمزه‌تره+ویدئو

تاکو سوخاری، یک فست فود خوشمزه و آسان است که می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای نهار، شام یا حتی به عنوان میان وعده مورد استفاده قرار گیرد. این تاکو، به دلیل طعم دلچسب و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.
کد خبر: 4873
ترفند درست کردن تاکو سوخاری | این غذای ساده با نون لواش، از مرغ سوخاری هم خوشمزه‌تره+ویدئو

تاکو سوخاری، یک فست فود خوشمزه و آسان است که می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای نهار، شام یا حتی به عنوان میان وعده مورد استفاده قرار گیرد. این تاکو، به دلیل طعم دلچسب و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

  • نان لواش
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر سوخاری
  • فیله مرغ
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • خیار شور رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
  • سس خردل: نصف قاشق چای‌خوری
  • کاهو

طرز تهیه:

  1. مرحله اول: نان لواش را با یک کاسه دایره‌ای برش بزنید.
  2. مرحله دوم: نان‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
  3. مرحله سوم: نان‌ها را روی توری فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا فرم بگیرند.
  4. مرحله چهارم: فیله مرغ را با نمک، فلفل، ادویه‌ها و روغن زیتون مزه دار کنید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
  5. مرحله پنجم: فیله مرغ را گریل کنید.
  6. مرحله ششم: مواد سس را با هم مخلوط کنید.
  7. مرحله هفتم: روی نان سوخاری سس، کاهو، مرغ، کاهو و مجدداً سس بریزید.
  8. مرحله هشتم: در آخر، پودر پاپریکا را روی تاکو سوخاری بپاشید.

نکات:

  • برای اینکه نان‌ها حالت بگیرند و دو طرفشان از هم فاصله داشته باشند، حتماً روی دو تا سیم از توری‌های فر قرار دهید.
  • می‌توانید از مواد دلخواه خود مانند ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و پنیر نیز در داخل تاکو سوخاری استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر تاکو سوخاری، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند پودر چیلی و پودر زیره استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36kre2

پربیننده ترین




اخبار داغ