ترفند درست کردن تاکو سوخاری | این غذای ساده با نون لواش، از مرغ سوخاری هم خوشمزهتره+ویدئو
تاکو سوخاری، یک فست فود خوشمزه و آسان است که میتواند به عنوان یک گزینه مناسب برای نهار، شام یا حتی به عنوان میان وعده مورد استفاده قرار گیرد. این تاکو، به دلیل طعم دلچسب و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.
کد خبر: 4873
تاکو سوخاری، یک فست فود خوشمزه و آسان است که میتواند به عنوان یک گزینه مناسب برای نهار، شام یا حتی به عنوان میان وعده مورد استفاده قرار گیرد. این تاکو، به دلیل طعم دلچسب و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.
مواد لازم:
- نان لواش
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر سوخاری
- فیله مرغ
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- خیار شور رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- سس خردل: نصف قاشق چایخوری
- کاهو
طرز تهیه:
در میان اخبار
- مرحله اول: نان لواش را با یک کاسه دایرهای برش بزنید.
- مرحله دوم: نانها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
- مرحله سوم: نانها را روی توری فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد بپزید تا فرم بگیرند.
- مرحله چهارم: فیله مرغ را با نمک، فلفل، ادویهها و روغن زیتون مزه دار کنید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
- مرحله پنجم: فیله مرغ را گریل کنید.
- مرحله ششم: مواد سس را با هم مخلوط کنید.
- مرحله هفتم: روی نان سوخاری سس، کاهو، مرغ، کاهو و مجدداً سس بریزید.
- مرحله هشتم: در آخر، پودر پاپریکا را روی تاکو سوخاری بپاشید.
نکات:
- برای اینکه نانها حالت بگیرند و دو طرفشان از هم فاصله داشته باشند، حتماً روی دو تا سیم از توریهای فر قرار دهید.
- میتوانید از مواد دلخواه خود مانند ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و پنیر نیز در داخل تاکو سوخاری استفاده کنید.
- برای طعم قویتر تاکو سوخاری، میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پودر چیلی و پودر زیره استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36kre2