نان دال عدس | درست کردن نان دال عدس

ترفند درست کردن نان دال عدس | نان پروتئینی فوری، سه‌سوته، خوشمزه و پر خاصیت+ویدئو

نان دال عدس، یک نان فوری، خوشمزه و مغذی است که سرشار از پروتئین و فیبر می‌باشد. این نان به دلیل سادگی در تهیه و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.
کد خبر: 4901
ترفند درست کردن نان دال عدس | نان پروتئینی فوری، سه‌سوته، خوشمزه و پر خاصیت+ویدئو

نان دال عدس، یک نان فوری، خوشمزه و مغذی است که سرشار از پروتئین و فیبر می‌باشد. این نان به دلیل سادگی در تهیه و مواد اولیه در دسترس، محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

  • دال عدس: 1 پیمانه
  • آب: 1/3 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پنیر فتا: 2 قاشق غذاخوری
  • دانه چیا: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد جو دوسر: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. مرحله اول: دال عدس را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید.
  2. مرحله دوم: دال عدس خیس شده را به همراه آب، نمک، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، پنیر فتا، دانه چیا و آرد جو دوسر در مخلوط کن بریزید و به طور کامل مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
  3. مرحله سوم: یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  4. مرحله چهارم: 1/4 پیمانه از خمیر را در تابه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
  5. مرحله پنجم: در تابه را ببندید و نان را به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف بپزید تا نان طلایی رنگ شود.
  6. مرحله ششم: نان را از تابه خارج کنید و مراحل 4 و 5 را برای بقیه خمیر تکرار کنید.

نکات:

  • می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند اسفناج، گوجه فرنگی و ذرت به دلخواه خود در این نان استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر نان، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند پودر لیمو و پودر فلفل قرمز استفاده کنید.
  • می‌توانید نان را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36kxj2

پربیننده ترین




اخبار داغ