ترفند تهیه شیرینی دانمارکی | بدون فر تو خونه خودت درست کن! +ویدئو
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها است که می توانید به راحتی در خانه و بدون نیاز به فر تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه این شیرینی را به دو روش مختلف به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: 9049
طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر
شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها است که می توانید به راحتی در خانه و بدون نیاز به فر تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه این شیرینی را به دو روش مختلف به شما آموزش می دهیم.
روش اول: با استفاده از فر برقی یا سولار
مواد لازم:
- آرد: 3 پیمانه
- کره: 200 گرم
- پودر قند: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل شیرینی:
- کرم پسته یا بادام: به مقدار دلخواه
- گردو خرد شده: به مقدار دلخواه
- پودر قند: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
در میان اخبار
- ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.
- آرد، پودر قند، نمک و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- کره سرد را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
- با نوک انگشتان خود مواد را مخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان در بیاید.
- تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود.
- خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- اگر از فر برقی استفاده می کنید، آن را از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
- اگر از فر سولار استفاده می کنید، سینی فر را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود.
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
- خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید.
- خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید.
- روی خمیر را کرم پسته یا بادام بمالید.
- مقداری کرم پسته یا بادام را روی سطح خمیر بمالید.
- روی کرم پسته، گردو خرد شده بپاشید.
- خمیر را رول کنید و برش بزنید.
- خمیر را از لبه بلند آن رول کنید.
- رول را به قطعات 3 تا 4 سانتی متری برش بزنید.
- شیرینی ها را در سینی فر بچینید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- شیرینی ها را با فاصله کمی از هم در سینی فر بچینید.
- شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
- شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
- شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
- پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.
- روی شیرینی ها را با پودر قند تزئین کنید.
- می توانید روی شیرینی ها را با پودر قند الک شده تزئین کنید.
روش دوم: با استفاده از تابه
مواد لازم:
- آرد: 3 پیمانه
- کره: 200 گرم
- پودر قند: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل شیرینی:
- کرم پسته یا بادام: به مقدار دلخواه
- گردو خرد شده: به مقدار دلخواه
- پودر قند: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.
- آرد، پودر قند، نمک و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- کره سرد را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
- با نوک انگشتان خود مواد را مخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان در بیاید.
- تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود.
- خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36l7e3