شیرینی دانمارکی | تهیه شیرینی دانمارکی

ترفند تهیه شیرینی دانمارکی | بدون فر تو خونه خودت درست کن! +ویدئو

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها است که می توانید به راحتی در خانه و بدون نیاز به فر تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه این شیرینی را به دو روش مختلف به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: 9049
ترفند تهیه شیرینی دانمارکی | بدون فر تو خونه خودت درست کن! +ویدئو

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها است که می توانید به راحتی در خانه و بدون نیاز به فر تهیه کنید. در این مقاله طرز تهیه این شیرینی را به دو روش مختلف به شما آموزش می دهیم.

روش اول: با استفاده از فر برقی یا سولار

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل شیرینی:

  • کرم پسته یا بادام: به مقدار دلخواه
  • گردو خرد شده: به مقدار دلخواه
  • پودر قند: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.
    • آرد، پودر قند، نمک و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
    • کره سرد را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
    • با نوک انگشتان خود مواد را مخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان در بیاید.
    • تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود.
    • خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  2. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    • اگر از فر برقی استفاده می کنید، آن را از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
    • اگر از فر سولار استفاده می کنید، سینی فر را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود.
  3. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید.
    • خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید.
    • خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید.
  4. روی خمیر را کرم پسته یا بادام بمالید.
    • مقداری کرم پسته یا بادام را روی سطح خمیر بمالید.
    • روی کرم پسته، گردو خرد شده بپاشید.
  5. خمیر را رول کنید و برش بزنید.
    • خمیر را از لبه بلند آن رول کنید.
    • رول را به قطعات 3 تا 4 سانتی متری برش بزنید.
  6. شیرینی ها را در سینی فر بچینید.
    • سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
    • شیرینی ها را با فاصله کمی از هم در سینی فر بچینید.
  7. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
    • شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
  8. شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
    • پس از پخت، شیرینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.
  9. روی شیرینی ها را با پودر قند تزئین کنید.
    • می توانید روی شیرینی ها را با پودر قند الک شده تزئین کنید.

روش دوم: با استفاده از تابه

مواد لازم:

  • آرد: 3 پیمانه
  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل شیرینی:

  • کرم پسته یا بادام: به مقدار دلخواه
  • گردو خرد شده: به مقدار دلخواه
  • پودر قند: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.
    • آرد، پودر قند، نمک و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
    • کره سرد را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
    • با نوک انگشتان خود مواد را مخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان در بیاید.
    • تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدست شود.
    • خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36l7e3

پربیننده ترین




اخبار داغ