قیمه ریزه | تهیه قیمه ریزه

ترفند تهیه قیمه ریزه | با خیال راحت جایگزین کوفته کن که اصلا وا نمیره +ویدئو

قیمه ریزه، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی فوق‌العاده، در بین ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا به دو صورت قیمه ریزه با نخودچی و قیمه ریزه با لپه قابل تهیه است و می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کرد.
کد خبر: 10725
ترفند تهیه قیمه ریزه | با خیال راحت جایگزین کوفته کن که اصلا وا نمیره +ویدئو

قیمه ریزه: غذایی خوشمزه و اصیل با روش پخت آسان

قیمه ریزه، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی فوق‌العاده، در بین ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا به دو صورت قیمه ریزه با نخودچی و قیمه ریزه با لپه قابل تهیه است و می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کرد.

در این مقاله، طرز تهیه قیمه ریزه با نخودچی را به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی برای پخت یک قیمه ریزه خوشمزه و اصیل به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد
  • آرد نخودچی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • مرزه و ترخون: 1 قاشق غذاخوری
  • نعنا: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:

  • پیاز: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • ترخون و مرزه: 1 قاشق غذاخوری
  • نعنا: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: 1 عدد

طرز تهیه:

1. آماده سازی مواد:

  • پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  • سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • سبزی‌های معطر (مرزه، ترخون و نعنا) را ریز خرد کنید.

2. تهیه مایه قیمه ریزه:

  • در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، آرد نخودچی، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و سبزی‌های معطر (مرزه، ترخون و نعنا) را با هم مخلوط کنید.
  • مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.
  • از مایه قیمه ریزه به اندازه گردو برداشته و به صورت کوفته‌های کوچک فرم دهید.

3. پخت قیمه ریزه:

  • در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • کوفته‌های قیمه ریزه را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
  • پس از اینکه کوفته‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.

4. تهیه سس:

  • در همان قابلمه که کوفته‌ها را سرخ کردید، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.
  • رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
  • زردچوبه، فلفل قرمز و نمک را به سس اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • مقداری آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

5. پخت نهایی:

  • کوفته‌های قیمه ریزه سرخ شده را به سس اضافه کنید.
  • سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را به قیمه ریزه اضافه کنید.
  • درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
  • اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها پخته و قیمه ریزه جا بیفتد.

6. سرو قیمه ریزه:

  • قیمه ریزه را به همراه برنج، نان یا لیمو ترش سرو کنید.

نکات کلیدی:

  • برای اینکه کوفته‌های قیمه ریزه وا نروند، حتماً مایه آن‌ها را به خوبی ورز دهید.
  • می‌توانید از زعفران دم کرده برای طعم دهی بیشتر به قیمه ریزه استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای سیب زمینی از هویج یا نخود فرنگی نیز در قیمه ریزه استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36mvy4

پربیننده ترین




اخبار داغ