ترفند تهیه خورش مرغ ترش | بیت یک طعم متفاوت رو امتحان کن! +ویدئو
مرغ ترش: خوراکی لذیذ با عطر و طعم بینظیر
مرغ ترش یکی از خوشمزهترین خورشتهای ایرانی است که با عطر و طعم بینظیر سبزیهای معطر، گردو و رب انار، طعمی بینظیر به سفرههای شما میآورد. این خورشت در کنار سادگی در پخت، به دلیل طعم ترش و ملس و ظاهر دلنشین، میتواند به عنوان یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان و یا حتی یک غذای لذیذ برای اعضای خانواده باشد.
در این مقاله، به شما طرز تهیه مرغ ترش را به صورت کامل آموزش میدهیم تا بتوانید این خورشت خوشمزه را در منزل خودتان برای عزیزانتان بپزید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- مرغ: 1 عدد
- نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم برای مزه دار کردن مرغ
- پیاز: 1 عدد درشت
- سبزی: نعنا، گشنیز و جعفری (به میزان مساوی، به جز نعنا که نصف مقدار گشنیز و جعفری است)
- سیر: 3 حبه
- گردو: 1 پیمانه
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- رب انار: 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- زعفران: به مقدار لازم
- آب جوش: 2 لیوان
نکات:
- میتوانید به جای نعنا از چوچاق استفاده کنید.
- مقدار مواد سس به سلیقه شما قابل تغییر است.
طرز تهیه:
-
مرغ را مزه دار کنید: مرغ را به تکههای دلخواه خرد کنید و با نمک، فلفل و زعفران به مدت 1 ساعت مزه دار کنید.
-
سبزیها را خرد کنید: سبزیها را به خوبی بشویید و ساطوری خرد کنید.
-
مرغ را سرخ کنید: در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس مرغهای مزه دار شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
-
پیاز و سیر را تفت دهید: پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سیر رنده شده در همان قابلمهای که مرغ را سرخ کردید، تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
-
سبزیها را اضافه کنید: سبزیهای خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیها نیز کمی سرخ شوند.
در میان اخبار
-
گردو، رب و ادویهها را اضافه کنید: گردو را به صورت ریز خرد کنید و به همراه رب گوجه، رب انار، نمک، فلفل و زردچوبه به سبزیها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ رب باز شود.
-
زعفران و آب جوش را اضافه کنید: زعفران دم کرده را به همراه آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شوند.
-
مرغها را اضافه کنید: مرغهای سرخ شده را به همراه آب و سس داخل قابلمه بریزید و درب آن را ببندید.
-
خورشت را جا بیندازید: حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت به مدت 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد و جوجهها کاملاً پخته شوند.
-
سرو کنید: پس از اینکه خورشت جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نان، برنج و یا هر نوع پلو دلخواهتان سرو کنید.
نوش جان!
امیدواریم با این دستور پخت، بتوانید مرغ ترش را به راحتی در منزل خودتان تهیه کنید و از طعم بینظیر این خورشت خوشمزه لذت ببرید.