ترفند درست کردن کباب کاسهای | کباب رو به سبک کبابیهای بازار تهران درست کن+ویدئو
کباب کاسهای یکی از انواع کبابهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل ظاهر زیبای خود، برای سرو در مهمانیها و مجالس بسیار مناسب است. این کباب از گوشت چرخکرده، تست، پیاز، سیر، جعفری، فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی، سس انبه و تخممرغ تهیه میشود.
مواد لازم
- تست: ۲ عدد
- شیر: به اندازه خیساندن تست
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- سیر: ۱ حبه
- جعفری: کمی
- فلفل دلمه: ۱/۴ یک عدد کوچک
- نمک
- فلفل
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- سس انبه: ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: کمی
- سبزی دلخواه: کمی
- نمک
- فلفل
- پنیر (اختیاری)
- گوجهفرنگی
- کره برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه
۱. تستها را در شیر خیس کنید تا نرم شوند. سپس آنها را بچلونید تا شیر اضافیشان کشیده شود و له کنید. ۲. گوشت، پیاز، سیر، جعفری، فلفل دلمهای، نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی و سس انبه را با هم مخلوط کنید. ۳. مواد گوشتی را به خوبی ورز دهید تا منسجم شوند. ۴. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با شیر مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل بزنید. ۵. سبزی دلخواه خود را ریز خرد کنید. ۶. یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید. ۷. از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل یک توپ گرد درآورید. ۸. توپهای گوشتی را در ظرف پیرکس بچینید. ۹. تخممرغهای زده شده را روی توپهای گوشتی بریزید. ۱۰. سبزی دلخواه را روی تخممرغها بپاشید. ۱۱. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابها بپزند. ۱۲. در صورت تمایل، میتوانید مقداری پنیر روی کبابها رنده کنید. ۱۳. کبابها را با گوجهفرنگی تزیین کنید و سرو کنید.
در میان اخبار
نکات
- برای اینکه کبابها به ظرف نچسبند، بهتر است ظرف را قبل از قرار دادن کبابها در آن، چرب کنید.
- میتوانید به مواد گوشتی هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
- اگر میخواهید کبابها رنگ بهتری داشته باشند، میتوانید کمی زعفران به مواد گوشتی اضافه کنید.
- میتوانید برای تزیین کبابها، از سبزیهای دیگر مانند هویج، ذرت، زیتون و ... استفاده کنید.