قروت بادمجان | قروت بادمجان بیرجند

ترفند تهیه قروت بادمجان | بیا تا بهت طرز تهیه این غذای ساده بیرجندی رو یاد بدم!

قروت بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در استان‌های مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. این غذا با بادمجان، کشک، گوجه و ادویه‌های مختلف طبخ می‌شود و طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد. در این دستور پخت، طرز تهیه قروت بادمجان به روش بیرجندی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 12101
ترفند تهیه قروت بادمجان | بیا تا بهت طرز تهیه این غذای ساده بیرجندی رو یاد بدم!

قروت بادمجان: طعمی سنتی و دلچسب

قروت بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در استان‌های مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. این غذا با بادمجان، کشک، گوجه و ادویه‌های مختلف طبخ می‌شود و طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد. در این دستور پخت، طرز تهیه قروت بادمجان به روش بیرجندی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم کشک خشک یا یک پیمانه کشک مایع
  • ۱ لیتر آب
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱ پیمانه مغز گردو
  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • روغن حیوانی
  • ۳ عدد بادمجان
  • ۴ عدد گوجه
  • ۵ حبه سیر
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین

طرز تهیه:

  1. آماده سازی کشک: کشک خشک را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید. اگر از کشک مایع استفاده می‌کنید، این مرحله را حذف کنید.
  2. آماده سازی گردو: مغز گردو را در هاون یا آسیاب بکوبید تا پودر شود و روغن آن خارج شود.
  3. مخلوط کردن کشک و گردو: کشک خیس خورده را به همراه گردو کوبیده شده در هاون یا آسیاب مخلوط کنید. هر از گاهی به آن آب اضافه کنید تا رنگ آن بنفش شود.
  4. آماده سازی پیاز داغ: پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
  5. سرخ کردن بادمجان و گوجه: بادمجان‌ها را حلقه حلقه یا مکعبی خرد کنید و در روغن پیاز داغ سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. سپس گوجه‌ها را نیز به همین صورت سرخ کنید.
  6. اضافه کردن سیر: سیرها را رنده کنید و به همراه نعناع خشک به بادمجان و گوجه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
  7. ترکیب مواد: مخلوط کشک و گردو را به همراه بادمجان، گوجه، پیاز داغ و ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه و دارچین) در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.
  8. پخت قروت بادمجان: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا قوام قروت بادمجان به غلظت دلخواه برسد.
  9. سرو قروت بادمجان: قروت بادمجان را گرم سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نکات:

  • می‌توانید از کشک ساده یا کشک محلی برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  • اگر طعم تند دوست دارید، می‌توانید به مواد اولیه فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
  • قروت بادمجان را می‌توانید با نان، برنج یا لوبیا پخته سرو کنید.
  • این غذا را می‌توان تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.

امیدواریم از این دستور پخت قروت بادمجان لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36yqj4

پربیننده ترین




اخبار داغ