ترفند درست کردن شیرینی یخچالی سه سوته | در عرض یک ربع و بدون فر و همزن شیرینی بپز+ویدئو
در این مقاله، طرز تهیه یک شیرینی یخچالی فوری و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. این شیرینی با بیسکویت پتی بور، پودر قند، پودر کاکائو، قهوه فوری، پودر نارگیل، گردو خرد شده و کره تهیه میشود.
کد خبر: 3804
شیرینی یکی از محبوبترین خوراکیها در میان ایرانیان است. شیرینیهای مختلفی در ایران وجود دارد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. یکی از انواع شیرینیهای محبوب در ایران، شیرینی یخچالی است. شیرینی یخچالی به دلیل اینکه نیازی به فر و همزن ندارد، یک گزینه عالی برای مهمانیهای سرزده است.
در این مقاله، طرز تهیه یک شیرینی یخچالی فوری و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. این شیرینی با بیسکویت پتی بور، پودر قند، پودر کاکائو، قهوه فوری، پودر نارگیل، گردو خرد شده و کره تهیه میشود.
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور: دو بسته
- پودر قند: چهار قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری سرخالی
- قهوه فوری: یک قاشق چایخوری (به دلخواه)
- پودر نارگیل: دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- گردو خرد شده: نصف پیمانه (به دلخواه)
- کره: ۲۰ گرم
- شیر: نصف پیمانه (کم کم اضافه کنید تا موادتان به شکل خمیر در بیاید)
- شکلات: ۵۰ گرم برای تزئین + روغن مایع یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در میان اخبار
- بیسکویتها را آسیاب کنید.
- پودر قند، پودر کاکائو، قهوه فوری، پودر نارگیل، گردو خرد شده و کره را به بیسکویتهای آسیاب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا موادتان به شکل خمیر در بیاید.
- خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- خمیر را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
- شکلات را ذوب کنید و با روغن مایع مخلوط کنید.
- شیرینیها را در شکلات ذوب شده بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
- شیرینیها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
نکات
- اگر خمیرتان شل شد، کمی بیسکویت اضافه کنید.
- اگر خمیرتان سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.
- مقدار شیرین بودنش اگر کم بود، به دلخواه باز هم پودر قند اضافه کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/396vx3