ترفند درست کردن تهچین شاهرودی | تهچین رو به روش مادربزرگهای شاهرودی درست کن+ویدئو
ته چین شاهرودی یکی از انواع ته چینهای ایرانی است که اصالت آن به شهر شاهرود برمیگردد. این ته چین از ترکیب برنج، گوشت گوسفندی، گرد غوره، کشمش و ادویه جات تهیه میشود و طعمی لذیذ و دلپذیر دارد.
مواد لازم برای تهیه ته چین شاهرودی
- برنج: ۱۰ پیمانه
- گوشت تازه گوسفندی: ۱ کیلوگرم (سردست یا ماهیچه)
- پیاز بزرگ: ۲ عدد نگینی خرد شده
- زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
- دارچین برای تفت کشمش: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار دلخواه
- ادویه مخصوص تهچین گرمساری: دارچین، فلفل، زردچوبه از هرکدام ۱ قاشق مرباخوری (دارچین ۱ قاشق چایخوری)
- گرد غوره: ۴ قاشق غذاخوری
- کشمش: ۲ لیوان فرانسوی
طرز تهیه ته چین شاهرودی
۱. گوشت را از شب قبل به صورت ورقه ای تکه کنید و در پیاز، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و گرد غوره بخوابانید. ۲. برنج را با نمک از شب قبل خیس کنید. ۳. برنج را آبکش کنید باید حتما برنج را دون بردارید طوری که مغزش سفت باشد. ۴. کف قابلمه روغن بریزید و ۱/۳ برنج را روی آن بریزید. ۵. گوشتها را روی آن بچینید و بقیه برنج را روی آن بریزید. ۶. بعد از بخار کردن روی حرارت ملایم بگذارید آرام آرام پخته شود. حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان لازم دارد. ۷. کشمش را درون کره یا روغن حیوانی تفت دهید و به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید. ۸. بعد از کشیدن ته چین با زعفران و کشمش تزئین کنید.
در میان اخبار
نکات مهم در تهیه ته چین شاهرودی
- برای اینکه ته چین شما خوشمزهتر شود، میتوانید از برنج مرغوب و تازه استفاده کنید.
- گوشت ته چین شاهرودی حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود.
- برای اینکه ته چین شما ته نگیرد، میتوانید از ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید.
- میتوانید به جای گرد غوره از آلوچه، زرشک یا هر نوع میوه خشک دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
نوش جان!
دیدگاه ها
ولی تدیگش سوخته شد
پربیننده ترین
دیدگاه ها
ولی تدیگش سوخته شد