ترفند تهیه معجون خانگی | بیا طرز تهیه یه معجون جذاب اونم با خرما رو واسه این روزای گرم تابستون بهت یاد بدم! +ویدئو
این معجون خوشمزه و مقوی، سرشار از انرژی و مواد مغذی است و میتواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه کامل و مغذی مورد استفاده قرار گیرد. ترکیب خرما، موز، شیر و خامه، طعمی دلچسب و بافتی غلیظ و کرمی به این معجون میدهد و پودر پسته نیز طعمی خاص و آجیلی به آن میبخشد.
کد خبر: 11076
معجون جذاب خرما و موز با طعم پسته
این معجون خوشمزه و مقوی، سرشار از انرژی و مواد مغذی است و میتواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه کامل و مغذی مورد استفاده قرار گیرد. ترکیب خرما، موز، شیر و خامه، طعمی دلچسب و بافتی غلیظ و کرمی به این معجون میدهد و پودر پسته نیز طعمی خاص و آجیلی به آن میبخشد.
در میان اخبار
مواد لازم:
- 10 عدد خرما
- 2 تا 3 لیوان شیر
- 2 عدد موز
- 50 گرم خامه
- 2 قاشق غذاخوری پودر پسته
طرز تهیه:
- خرماها را آماده کنید: هسته خرماها را جدا کنید و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شوند.
- موزها را آماده کنید: موزها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش دهید.
- تمام مواد را در مخلوط کن بریزید: خرما، شیر، موز، خامه و پودر پسته را در مخلوط کن بریزید.
- مخلوط کنید: مواد را به مدت 30 تا 60 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.
- سرو کنید: معجون را در لیوانهای دلخواه بریزید و بلافاصله سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از خرماهای تازه یا خشک برای این معجون استفاده کنید.
- اگر خرماها خشک هستند، آنها را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شوند.
- برای طعم شیرینتر، میتوانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل به معجون اضافه کنید.
- میتوانید به جای پودر پسته از پودر بادام، گردو یا سایر مغزها استفاده کنید.
- این معجون را میتوانید به صورت خنک یا گرم سرو کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39lnx3