ترفند درست کردن رشته آش خانگی | رشته آش خونگی اونقدر راحت درست میشه که دیگه از بیرون نمیخری+ویدئو
رشته خانگی، عطر آرد تازه و طعمی ناب و لذیذ دارد که در آش، این طعم و عطر دوچندان میشود. آشهای قدیمی که با رشته خانگی پخته میشدند، طعم و عطر بینظیری داشتند که هنوز هم در خاطر بسیاری از افراد باقی مانده است.
کد خبر: 3252
رشته خانگی، عطر آرد تازه و طعمی ناب و لذیذ دارد که در آش، این طعم و عطر دوچندان میشود. آشهای قدیمی که با رشته خانگی پخته میشدند، طعم و عطر بینظیری داشتند که هنوز هم در خاطر بسیاری از افراد باقی مانده است.
درست کردن رشته خانگی کار چندان سختی نیست و با کمی دقت و حوصله میتوان آن را در منزل تهیه کرد. مواد لازم برای تهیه رشته خانگی عبارتند از:
- آرد گندم دو لیوان سر پر
- تخم مرغ کوچیک یکی
- آب تقریبا دو سوم لیوان
- نمک یک قاشق غذاخوری سر خالی
طرز تهیه رشته خانگی به شرح زیر است:
- آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.
- آب را کم کم به آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت از خمیر را به صورت یک لوله بلند درآورید.
- با یک چاقوی تیز، خمیر را به صورت رشتههای نازک برش بزنید.
- رشتهها را در یک سینی پهن پهن کنید و روی آنها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خشک شوند.
نکات:
در میان اخبار
- مقدار آب مورد نیاز برای تهیه خمیر، بسته به نوع آرد مصرفی متفاوت است. بنابراین، آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
- اگر از تخم مرغ در خمیر استفاده کنید، رشتهها کمی سفتتر میشوند و مدت نگهداری آنها کمتر خواهد شد.
- اگر از تخم مرغ در خمیر استفاده نکنید، رشتهها کمی نرمتر میشوند و مدت نگهداری آنها بیشتر خواهد شد.
رشتههای خانگی را میتوانید در یک ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. رشتههای خانگی را میتوان در انواع آشها، سوپها و خورشها استفاده کرد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39n5x2
دیدگاه ها
یک سال پیش
یه سوال داشتم . میشه در ماکروفر خشک کنیم؟
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
یه سوال داشتم . میشه در ماکروفر خشک کنیم؟