ترفند تهیه جوجه چینی | جوجه چینی رو به سبک رستوران درست کن +ویدئو
جوجه چینی، یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی و چینی، با ظاهری زیبا و طعمی بینظیر، در منوی رستورانها و سفرههای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. اگر به دنبال طعمی اصیل و رستورانی از جوجه چینی هستید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای محبوب را به روشی حرفهای و آسان آموزش ببینید.
کد خبر: 10752
جوجه چینی رستورانی: راز و رمز طعمی بینظیر!
جوجه چینی، یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی و چینی، با ظاهری زیبا و طعمی بینظیر، در منوی رستورانها و سفرههای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. اگر به دنبال طعمی اصیل و رستورانی از جوجه چینی هستید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای محبوب را به روشی حرفهای و آسان آموزش ببینید.
مواد لازم:
- فیله مرغ: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- فلفل دلمهای: 1 عدد (سبز یا قرمز)
- هویج: 1 عدد
- کرفس: 1 ساقه
- سیر: 3 حبه
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سوخاری: به مقدار لازم
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
مراحل پخت:
-
آماده سازی مواد:
- فیله مرغ را به قطعات مکعبی یا نواری با اندازه متوسط خرد کنید.
- پیاز، فلفل دلمهای، هویج و کرفس را به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید.
- سیر را رنده یا له کنید.
-
مرینیت مرغ:
- در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده را با نمک، فلفل سیاه و سیر رنده شده مخلوط کنید.
- 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد مرغ بروند.
-
تهیه خمیر بنیه:
در میان اخبار
- در یک کاسه، تخم مرغها را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
- نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید.
- به تدریج آرد سوخاری را اضافه کنید تا زمانی که خمیری غلیظ و کشسان به دست آید.
- نمک و فلفل سیاه را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید.
-
سرخ کردن جوجه چینی:
- در یک قابلمه یا تابه گود، روغن را به مقدار کافی گرم کنید.
- هر تکه مرغ را در خمیر بنیه بغلتانید تا به طور کامل آغشته شود.
- مرغهای آغشته به خمیر را به طور جداگانه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
-
آماده سازی سبزیجات:
- در یک تابه جداگانه، مقداری روغن گرم کنید.
- پیاز، فلفل دلمهای، هویج و کرفس را به ترتیب به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی برشته شوند.
-
ترکیب جوجه و سبزیجات:
- جوجههای سرخ شده را به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.
- مواد را به آرامی مخلوط کنید تا به طور یکسان پخش شوند.
- در صورت تمایل، میتوانید مقداری سس سویا یا سس ترش و شیرین به ترکیب جوجه و سبزیجات اضافه کنید.
-
سرو جوجه چینی:
- جوجه چینی را به همراه پلو یا رشته فرنگی سرو کنید.
- میتوانید از جعفری یا گشنیز خرد شده برای تزیین غذا استفاده کنید.
نکات کلیدی:
- برای داشتن جوجه چینی ترد و پفکی، از خمیر بنیه غلیظ استفاده کنید.
- مرغها را بیش از حد در روغن سرخ نکنید تا خشک نشوند.
- میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مانند ذرت، نخود فرنگی یا قارچ در این غذا استفاده کنید.
- برای طعمی تندتر، میتوانید از فلفل قرمز به خمیر بنیه یا سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.
- جوجه چینی را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید جوجه چینی را با طعمی بینظیر و ظاهری رستورانی در منزل تهیه کنید و از آن به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39pew4