ترفند تهیه ته چین مرغ | ته چین مرغ از اون غذاهایی که توی همه مهمونی ها باید باشه! +ویدئو
ته چین مرغ، یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که با برنج، زعفران، مرغ و ماست تهیه میشود. این غذا بافتی نرم و طعمی بینظیر دارد و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا پیشغذایی در مهمانیها سرو شود
کد خبر: 10876
ته چین مرغ: غذایی اصیل و مجلسی با طعمی بینظیر
ته چین مرغ، یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که با برنج، زعفران، مرغ و ماست تهیه میشود. این غذا بافتی نرم و طعمی بینظیر دارد و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا پیشغذایی در مهمانیها سرو شود.
در اینجا،روش برای تهیه ته چین مرغ زعفرانی میپردازیم:
در میان اخبار
ته چین مرغ زعفرانی ساده
مواد لازم (برای 4 نفر):
- برنج: 3 پیمانه
- مرغ: 300 گرم (سینه یا ران مرغ)
- پیاز: 1 عدد
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- ماست چکیده: 200 گرم
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- خلال بادام و پسته: به دلخواه (برای تزیین)
طرز تهیه:
- برنج را خیس کنید: برنج را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
- مرغ را بپزید: مرغ را به همراه مقداری پیاز، نمک و فلفل بپزید و سپس ریش ریش کنید.
- پیاز را تفت دهید: پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود.
- زعفران دم کرده را اضافه کنید: زعفران دم کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر زعفران آزاد شود.
- مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید: مرغ ریش ریش شده را به مخلوط پیاز و زعفران اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- برنج را آبکش کنید: برنج را آبکش کنید و به همراه مقداری نمک و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
- ماست را با مقداری آب مخلوط کنید: ماست را با مقداری آب مخلوط کنید تا رقیقتر شود.
- ته چین را آماده کنید: در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و ته آن را با نان یا سیب زمینی بپوشانید. سپس نصف مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- لایه مرغ را اضافه کنید: لایه مرغ تفت داده شده را روی برنج بریزید.
- لایه دوم برنج را اضافه کنید: باقیمانده مخلوط برنج را روی لایه مرغ بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- مخلوط ماست را روی برنج بریزید: مخلوط ماست را به آرامی روی برنج بریزید.
- ته چین را بپزید: درب قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید. به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت ته چین را بپزید تا بخار آن کاملاً گرفته شود.
- ته چین را دم کنید: پس از پخت، شعله را خاموش کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه ته چین را دم کنید.
- ته چین را سرو کنید: ته چین را به آرامی در ظرف مورد نظر برگردانید و با خلال بادام و پسته تزیین کنید. سپس به همراه خورش دلخواهتان سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39pz74