ته‌چین | ته‌چین با مرغ خام

مرغ خام رو بذار زیر برنج | ترفند درست کردن ته‌چین با مرغ خام+ویدئو

این غذا که با مرغ خام تهیه می‌شود، بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی‌ها است. نکات مهم در تهیه این غذا استفاده از قابلمه نچسب و آبکشی برنج به شکل دانه‌دار است.
کد خبر: 11808
مرغ خام رو بذار زیر برنج | ترفند درست کردن ته‌چین با مرغ خام+ویدئو

این غذا که با مرغ خام تهیه می‌شود، بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی‌ها است. نکات مهم در تهیه این غذا استفاده از قابلمه نچسب و آبکشی برنج به شکل دانه‌دار است.

مواد لازم:

  • مرغ: یک ران کامل برای دو نفر
  • برنج: ۲ پیمانه پلوپز
  • پودر پاپریکا: یک قاشق مرباخوری سر پر
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان دلخواه
  • زعفران: به مقدار زیاد
  • آب: دو سوم لیوان
  • زرشک: برای تزیین دور برنج
  • کره یا روغن: کره ۲۵ گرم، یا روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری، یا روغن جامد یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی مرغ:

    • تمام مواد و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید.
    • یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
    • مرغ را درون این مواد قرار دهید.
  2. آبکشی برنج:

    • برنج را آبکشی کرده و به حالت دانه‌دار درآورید.
    • برنج آبکش شده را روی مواد مرغ بریزید.
  3. پخت نهایی:

    • قابلمه را با شعله زیاد قرار دهید تا بخار کند و آب آن تبخیر شود.
    • سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید یک ساعت روی گاز بپزد تا مرغ کاملاً پخته و سرخ شود.

نکات:

  • از کره و روغن برای پخت استفاده کنید، اما اگر رژیمی می‌خواهید می‌توانید آن‌ها را حذف کنید.
  • برای تزیین می‌توانید از زرشک استفاده کنید.

این غذا با طعم و عطر عالی خود، گزینه‌ای مناسب برای میز مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3e6vy4

پربیننده ترین




اخبار داغ