مرغ خام رو بذار زیر برنج | ترفند درست کردن تهچین با مرغ خام+ویدئو
این غذا که با مرغ خام تهیه میشود، بسیار خوشمزه و مناسب مهمانیها است. نکات مهم در تهیه این غذا استفاده از قابلمه نچسب و آبکشی برنج به شکل دانهدار است.
کد خبر: 11808
این غذا که با مرغ خام تهیه میشود، بسیار خوشمزه و مناسب مهمانیها است. نکات مهم در تهیه این غذا استفاده از قابلمه نچسب و آبکشی برنج به شکل دانهدار است.
مواد لازم:
- مرغ: یک ران کامل برای دو نفر
- برنج: ۲ پیمانه پلوپز
- پودر پاپریکا: یک قاشق مرباخوری سر پر
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان دلخواه
- زعفران: به مقدار زیاد
- آب: دو سوم لیوان
- زرشک: برای تزیین دور برنج
- کره یا روغن: کره ۲۵ گرم، یا روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری، یا روغن جامد یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
-
آمادهسازی مرغ:
- تمام مواد و ادویهها را با هم مخلوط کنید.
- یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
- مرغ را درون این مواد قرار دهید.
-
آبکشی برنج:
در میان اخبار
- برنج را آبکشی کرده و به حالت دانهدار درآورید.
- برنج آبکش شده را روی مواد مرغ بریزید.
-
پخت نهایی:
- قابلمه را با شعله زیاد قرار دهید تا بخار کند و آب آن تبخیر شود.
- سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید یک ساعت روی گاز بپزد تا مرغ کاملاً پخته و سرخ شود.
نکات:
- از کره و روغن برای پخت استفاده کنید، اما اگر رژیمی میخواهید میتوانید آنها را حذف کنید.
- برای تزیین میتوانید از زرشک استفاده کنید.
این غذا با طعم و عطر عالی خود، گزینهای مناسب برای میز مهمانیها و دورهمیها است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3e6vy4