اشکنه بادمجان | درست کردن اشکنه بادمجان

ترفند درست کردن اشکنه بادمجان | غذای خوشمزه دهه پنجاه رو‌ فراموش نکن+ویدئو

اشکنه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با تخم مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود. اشکنه بادمجان نیز یکی از انواع این غذا است که با بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می شود.
کد خبر: 2408
ترفند درست کردن اشکنه بادمجان | غذای خوشمزه دهه پنجاه رو‌ فراموش نکن+ویدئو

اشکنه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با تخم مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود. اشکنه بادمجان نیز یکی از انواع این غذا است که با بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه اشکنه بادمجان

  • یک عدد پیاز متوسط
  • دو حبه سیر رنده شده
  • چهار عدد گوجه فرنگی متوسط
  • سه عدد بادمجان متوسط
  • یک عدد سیب زمینی متوسط
  • یک قاشق رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق نعنا خشک
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • مقداری دارچین
  • مقداری آبلیمو
  • دو عدد تخم مرغ

طرز تهیه اشکنه بادمجان

  1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
  2. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  3. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
  4. بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه نعنا خشک به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  5. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه سیب زمینی خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  6. نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید.
  7. مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد بپزند.
  8. وقتی مواد پختند، آبلیمو را اضافه کنید.
  9. تخم مرغ ها را در اشکنه بشکنید و بگذارید تا بپزند.
  10. اشکنه را با نان یا برنج سرو کنید.

نکاتی برای تهیه اشکنه بادمجان

  • برای اینکه اشکنه شما خوشمزه تر شود، از بادمجان های کبابی یا گریل شده استفاده کنید.
  • می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج و ... نیز در تهیه اشکنه استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید اشکنه شما غلیظ تر باشد، می توانید مقداری برنج یا آرد به آن اضافه کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3eaap2

پربیننده ترین




اخبار داغ