ترفند درست کردن اشکنه بادمجان | غذای خوشمزه دهه پنجاه رو فراموش نکن+ویدئو
اشکنه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با تخم مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود. اشکنه بادمجان نیز یکی از انواع این غذا است که با بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می شود.
کد خبر: 2408
اشکنه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با تخم مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود. اشکنه بادمجان نیز یکی از انواع این غذا است که با بادمجان، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه اشکنه بادمجان
- یک عدد پیاز متوسط
- دو حبه سیر رنده شده
- چهار عدد گوجه فرنگی متوسط
- سه عدد بادمجان متوسط
- یک عدد سیب زمینی متوسط
- یک قاشق رب گوجه فرنگی
- دو قاشق نعنا خشک
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- مقداری دارچین
- مقداری آبلیمو
- دو عدد تخم مرغ
طرز تهیه اشکنه بادمجان
در میان اخبار
- ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
- سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه نعنا خشک به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه سیب زمینی خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید.
- مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد بپزند.
- وقتی مواد پختند، آبلیمو را اضافه کنید.
- تخم مرغ ها را در اشکنه بشکنید و بگذارید تا بپزند.
- اشکنه را با نان یا برنج سرو کنید.
نکاتی برای تهیه اشکنه بادمجان
- برای اینکه اشکنه شما خوشمزه تر شود، از بادمجان های کبابی یا گریل شده استفاده کنید.
- می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج و ... نیز در تهیه اشکنه استفاده کنید.
- اگر دوست دارید اشکنه شما غلیظ تر باشد، می توانید مقداری برنج یا آرد به آن اضافه کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3eaap2