ترفند تهیه خیارشور خانگی | ترد ترین و خوشمزه ترین خیارشوری میشه که خوردی! +ویدئو
خیارشور، چاشنی محبوب و پرطرفداری است که در کنار غذاهای مختلف، به ویژه در سفرههای ایرانی، سرو میشود. تهیهی خیارشور خانگی، نه تنها تجربهای لذتبخش و سرگرمکننده است، بلکه به شما این امکان را میدهد تا از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید و طعمی دلچسب و مطابق با سلیقهی خودتان خلق کنید.
کد خبر: 10856
خیارشور خانگی: طعمی دلچسب و تجربه ای لذتبخش
خیارشور، چاشنی محبوب و پرطرفداری است که در کنار غذاهای مختلف، به ویژه در سفرههای ایرانی، سرو میشود. تهیهی خیارشور خانگی، نه تنها تجربهای لذتبخش و سرگرمکننده است، بلکه به شما این امکان را میدهد تا از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده کنید و طعمی دلچسب و مطابق با سلیقهی خودتان خلق کنید.
مواد لازم:
- خیار: 2 کیلوگرم
- سرکه: 1 لیتر
- آب: 1 لیتر
- نمک: 4 قاشق غذاخوری
- سیر: 4 حبه
- فلفل سبز: 2 عدد (دلخواه)
- سبزی معطر (ترخون، شوید،莳ری، مرزه): به میزان دلخواه
در میان اخبار
مراحل تهیه:
- انتخاب خیار: برای تهیهی خیارشور، از خیارهای تازه و سفت استفاده کنید. خیارهای قلمی یا سایز متوسط، مناسبتر هستند.
- شستشو و ضدعفونی کردن خیارها: خیارها را به طور کامل بشویید و سپس در محلول آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از خیس کردن، خیارها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک کنید.
- آمادهسازی مواد: سیرها را پوست کنده و به صورت حلقهای برش دهید. فلفل سبزها را نیز به دلخواه میتوانید به صورت حلقهای یا درسته داخل شیشه قرار دهید. سبزیهای معطر را نیز بشویید و ساطوری کنید.
- پر کردن شیشه: شیشههای مورد نظر را با آب جوش استریل کنید. خیارها را به صورت عمودی داخل شیشه بچینید. در بین ردیفهای خیار، سیر، فلفل و سبزیهای معطر را اضافه کنید.
- تهیهی محلول آب و سرکه: آب و سرکه را در یک قابلمه مخلوط کنید و به جوش بیاورید. نمک را به محلول اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
- پر کردن شیشه با محلول: محلول آب و سرکه را به آرامی داخل شیشههای حاوی خیار بریزید تا تمام خیارها به طور کامل در محلول غوطهور شوند.
- بستن و نگهداری شیشه: درب شیشهها را به طور کامل ببندید و آنها را در مکانی خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. خیارشورها به طور معمول بعد از 3 تا 4 روز آمادهی مصرف میشوند.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر خیارشور، میتوانید از سرکه سفید یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.
- میتوانید به دلخواه خود از ادویههای دیگری مانند زیره، دانه خردل یا فلفل سیاه نیز در تهیهی خیارشور استفاده کنید.
- برای ماندگاری بیشتر خیارشور، میتوانید شیشهها را در یخچال نگهداری کنید.
- قبل از مصرف خیارشور، آن را به مدت 30 دقیقه در آب خنک خیس کنید تا شوری اضافی آن گرفته شود.
امیدوارم از تهیه و مصرف خیارشور خانگی لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3eb6p3