کباب لقمه | کباب لقمه بازاری

ترفند درست کردن کباب لقمه بازاری | اقتصادی‌ترین کباب رو خودت توی خونه بپز+ویدئو

کباب لقمه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور تهیه می‌شود. این کباب خوشمزه و لذیذ را می‌توانید به صورت خانگی تهیه کنید.
کد خبر: 1256
ترفند درست کردن کباب لقمه بازاری | اقتصادی‌ترین کباب رو خودت توی خونه بپز+ویدئو

کباب لقمه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور تهیه می‌شود. این کباب خوشمزه و لذیذ را می‌توانید به صورت خانگی تهیه کنید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ شده: 250 گرم
  • سویا: 1 لیوان
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • نمک و ادویه به میزان لازم (فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر تخم گشنیز، دارچین)

طرز تهیه:

  1. سویا را آسیاب کنید و به آن نمک و ادویه اضافه کنید.
  2. گوشت چرخ شده، پیاز (نیازی نیست آب آن گرفته شود)، سیر رنده شده و سویای آسیاب شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا منسجم شود. در این مرحله می‌توانید همه مواد را داخل خردکن نیز بریزید. من از دستگاه کباب زن استفاده کردم.
  3. زیر کار یک لایه پلاستیک قرار دهید، مقداری از مواد را روی آن بریزید، دوباره روی آن را پلاستیک بگذارید و با فشار دست به آن حالت دهید.
  4. می‌توانید به مقدار زیاد تهیه کنید و داخل ظروف فریزری قرار دهید و مابین آن‌ها را نیز یک لایه پلاستیک بگذارید. هر زمان خواستید داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای اینکه کباب لقمه شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی استفاده کنید.
  • مقدار پیاز را می‌توانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  • ادویه‌ها را می‌توانید با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
  • برای سرخ کردن کباب لقمه، از روغن زیاد استفاده کنید تا کباب‌ها به هم نچسبند.
  • کباب لقمه را می‌توانید به صورت کبابی نیز تهیه کنید. برای این کار، کباب‌ها را روی توری گریل بگذارید و در دمای متوسط به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

کباب لقمه را می‌توانید به صورت ساده یا با نان، برنج، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

منبع: آشپزی با بانوی خونه




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3egap2

پربیننده ترین




اخبار داغ