ترفند درست کردن کباب لقمه بازاری | اقتصادیترین کباب رو خودت توی خونه بپز+ویدئو
کباب لقمه یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور تهیه میشود. این کباب خوشمزه و لذیذ را میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید.
کد خبر: 1256
کباب لقمه یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور تهیه میشود. این کباب خوشمزه و لذیذ را میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید.
مواد لازم:
- گوشت چرخ شده: 250 گرم
- سویا: 1 لیوان
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- سیر: 4 حبه
- نمک و ادویه به میزان لازم (فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر تخم گشنیز، دارچین)
طرز تهیه:
در میان اخبار
- سویا را آسیاب کنید و به آن نمک و ادویه اضافه کنید.
- گوشت چرخ شده، پیاز (نیازی نیست آب آن گرفته شود)، سیر رنده شده و سویای آسیاب شده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با دست کاملاً ورز دهید تا منسجم شود. در این مرحله میتوانید همه مواد را داخل خردکن نیز بریزید. من از دستگاه کباب زن استفاده کردم.
- زیر کار یک لایه پلاستیک قرار دهید، مقداری از مواد را روی آن بریزید، دوباره روی آن را پلاستیک بگذارید و با فشار دست به آن حالت دهید.
- میتوانید به مقدار زیاد تهیه کنید و داخل ظروف فریزری قرار دهید و مابین آنها را نیز یک لایه پلاستیک بگذارید. هر زمان خواستید داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی:
- برای اینکه کباب لقمه شما خوشمزهتر شود، میتوانید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی استفاده کنید.
- مقدار پیاز را میتوانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- ادویهها را میتوانید با توجه به سلیقه خود تغییر دهید.
- برای سرخ کردن کباب لقمه، از روغن زیاد استفاده کنید تا کبابها به هم نچسبند.
- کباب لقمه را میتوانید به صورت کبابی نیز تهیه کنید. برای این کار، کبابها را روی توری گریل بگذارید و در دمای متوسط به مدت 10-15 دقیقه بپزید.
کباب لقمه را میتوانید به صورت ساده یا با نان، برنج، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
منبع: آشپزی با بانوی خونه
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3egap2