ترفند درست کردن لوکوم نارنگی | تا فصل نارنگی هست حیفه که درستش نکنی+ویدئو
لوکوم نارنگی یک دسر خوشمزه و خوش عطر است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این دسر حاوی آب نارنگی است که به آن طعم و عطر نارنگی میدهد.
کد خبر: 580
لوکوم نارنگی یک دسر خوشمزه و خوش عطر است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این دسر حاوی آب نارنگی است که به آن طعم و عطر نارنگی میدهد.
برای درست کردن لوکوم نارنگی، به مواد زیر نیاز دارید:
- 2 لیوان آب نارنگی
- 1 لیوان شکر
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1/2 قاشق چایخوری وانیل
- پودر نارگیل یا پسته برای تزیین
طرز تهیه:
در میان اخبار
- آب نارنگی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- شکر را به آب نارنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
- نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با مقداری آب سرد مخلوط کنید تا گلولهای شود.
- گلوله نشاسته ذرت را به مخلوط آب نارنگی و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته ذرت کاملاً حل شود.
- حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
- کره و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود و وانیل به خورد مواد برود.
- مخلوط را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف بریزید.
- بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه خنک شود.
- مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- لوکوم را از قالب خارج کنید و به صورت مکعبهای کوچک برش دهید.
- لوکوم را با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید و سرو کنید.
ترفندهای درست کردن لوکوم نارنگی:
- برای اینکه لوکوم شما طعم و عطر بیشتری داشته باشد، از آب نارنگی تازه استفاده کنید.
- برای اینکه لوکوم شما بافتی نرمتر داشته باشد، میتوانید از نشاسته گندم یا نشاسته ذرت دانه ریز استفاده کنید.
- برای اینکه لوکوم شما سریعتر سفت شود، میتوانید آن را در فریزر قرار دهید.
- برای تزیین لوکوم میتوانید از میوههای تازه، آجیل یا شکلات استفاده کنید.
- هنگام کار با نشاسته ذرت، مراقب باشید که گلوله نشاسته ذرت به خوبی حل شود تا لوکوم شما گلوله نشود.
- لوکوم را در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
منبع ویدئو: لیلا لایف
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3ekya3