ترفند درست کردن پرورده گردو و بادمجان | اگه تا الان این ترشی خوشمزه رو درست نکردی, الان وقتشه+ویدئو
پرورده گردو و بادمجان یکی از پیشغذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب بادمجان، گردو، رب انار، زرشک، نمک و گلپر تهیه میشود. این پیشغذا طعمی ترش و ملس دارد و به دلیل وجود گردو، سرشار از پروتئین و انرژی است.
کد خبر: 2280
پرورده گردو و بادمجان یکی از پیشغذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب بادمجان، گردو، رب انار، زرشک، نمک و گلپر تهیه میشود. این پیشغذا طعمی ترش و ملس دارد و به دلیل وجود گردو، سرشار از پروتئین و انرژی است.
مواد لازم
- بادمجان ۵ عدد متوسط
- زرشک ۴ قاشق
- گردو ۵ عدد
- رب انار نصف شیشه (رب انار شرکتی)
- نمک و گلپر به مقدار لازم
- سرکه یک چهارم تا نصف لیوان
طرز تهیه
۱. بادمجانها را پوست بگیرید و روی شعله مستقیم گاز یا منقل کباب کنید. ۲. پس از اینکه بادمجانها کاملاً پخته شدند، آنها را پوست بگیرید و رنده کنید. ۳. گردوها را آسیاب کنید. ۴. زرشک را بشویید و آبکش کنید. ۵. همه مواد را با هم مخلوط کنید. ۶. نمک و گلپر را به مقدار لازم اضافه کنید. ۷. سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۸. پرورده را در شیشهای تمیز و خشک بریزید. ۹. پرورده را میتوانید همان روز سرو کنید، اما بهتر است دو روز در یخچال بماند تا طعمها به خورد هم بروند.
در میان اخبار
نکات
- برای اینکه پرورده خوشمزهتری داشته باشید، از بادمجانهای کبابی شده استفاده کنید.
- اگر بادمجانها را با پوست کبابی کنید، پرورده شما تیرهتر خواهد شد.
- میتوانید از رب انار خانگی یا رب انار غلیظ استفاده کنید.
- مقدار سرکه را میتوانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- میتوانید از سایر ادویهها نیز در تهیه پرورده استفاده کنید، مانند فلفل سیاه، آویشن یا زعفران.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3emry2