ترفند درست کردن سهسوتهترین نان لواش خانگی | بهترین نان لواش رو خودت توی خونه درست کن+ویدئو
نان لواش یکی از محبوب ترین نان های ایرانی است که به دلیل طعم و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد. نان لواش را می توان به صورت ساده یا با انواع مواد مختلف مانند پنیر، سبزی، گردو و غیره سرو کرد.
مواد لازم:
- آرد سفید: 2 لیوان
- آب ولرم: 1/2 فنجان
- روغن: 5 قاشق غذاخوری
- مخمر: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
-
در یک کاسه، مخمر، آب ولرم، روغن و نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس، آرد را طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید. (ممکن است لازم باشد آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.) حدود 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
-
کف ظرف را روغن بمالید و خمیر را در آن قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم و تاریک به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خمیر به عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود.
در میان اخبار
-
خمیر را از ظرف خارج کنید و به چونه های کوچک تقسیم کنید. سطح کار را آرد پاشی کنید و هر چونه خمیر را به کمک وردنه به شکل دایره ای باز کنید.
-
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس، حرارت را ملایم کنید و خمیر باز شده را در تابه قرار دهید. اجازه دهید تا یک طرف خمیر طلایی شود. سپس، آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید. (حدود 5 دقیقه برای هر طرف کافی است.)
-
نان لواش را از تابه خارج کنید و روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید.
نکات:
- برای اینکه نان لواش شما تردتر شود، می توانید قبل از پخت، کمی آرد روی آن بپاشید.
- اگر می خواهید نان لواش شما طعم بیشتری داشته باشد، می توانید به خمیر آن کمی کنجد، سیاه دانه یا زرده تخم مرغ اضافه کنید.
دیدگاه ها
بخدا بهتره چرا که نانواها نان را نفله میکنند دولت باید جریمه بکند نانوای بی کیفیت را
پربیننده ترین
دیدگاه ها
بخدا بهتره چرا که نانواها نان را نفله میکنند دولت باید جریمه بکند نانوای بی کیفیت را