ترفند تهیه پیتزا آلفردو | یک بار هم شده باید خونگیش رو درست کنی که عاشق مزش میشی! +ویدئو
پیتزا آلفردو: سفری به دنیای طعمها
پیتزا آلفردو، ترکیبی وسوسهانگیز از سس آلفردو و تاپینگهای دلچسب، یک شاهکار آشپزی ایتالیایی است که قلب هر پیتزاپلوری را تسخیر میکند. این پیتزا با سس و پنیر فراوان، طعمی بینظیر و بافتی منحصر به فرد دارد که آن را از دیگر پیتزاها متمایز میکند. اگر به دنبال تجربهای جدید و هیجانانگیز در دنیای پیتزا هستید، پیتزا آلفردو را حتما امتحان کنید!
مواد لازم:
برای خمیر پیتزا:
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
شکر: حدود 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم یا آرد نان: 250 گرم
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
برای سس آلفردو:
کره زعفرانی: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
شیر: ½ لیوان
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: رنده شده
برای تاپینگ:
سینه مرغ: نصف یک عدد
فلفل قرمز: 1 عدد
قارچ: 7 عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی خمیر:
در یک کاسه بزرگ، آرد، خمیر مایه و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، شیر ولرم، شکر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید.
مخلوط مایعات را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.
خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
در میان اخبار
خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود
آماده سازی سس آلفردو:
کره زعفرانی را در یک قابلمه ذوب کنید.
آرد را به کره اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
خامه صبحانه، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید تا سس جا بیفتد.
در آخر، پنیر پارمسان رنده شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
آماده سازی تاپینگ:
سینه مرغ را بپزید و به صورت نگینی خرد کنید.
فلفل قرمز را خلالی خرد کنید.
قارچ ها را اسلایس کنید.
پخت پیتزا:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده به شکل دلخواه پهن کنید.
خمیر پهن شده را در سینی فر قرار دهید.
سس آلفردو را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
تاپینگ های دلخواه (مرغ، فلفل قرمز، قارچ) را روی سس بچینید.
پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود
پیتزا آلفردو را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
پیتزا را برش دهید و با سس آلفردو اضافی و مقداری جعفری خرد شده سرو کنید.
نکات:
میتوانید از انواع دیگر تاپینگها مانند ژامبون، سوسیس، پیاز و ... نیز در این پیتزا استفاده کنید.