آلبالو پلو | آلبالو پلو مجلسی

ترفند تهیه آلبالو مجلسی | تا تابستون و فصل آلبالو این پلو مخلوط خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

آلبالو پلو با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر، زینت‌بخش سفره‌های ایرانی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌باشد. این غذا با ترکیب ترشی آلبالو و مزه دلچسب مرغ، طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی را خلق می‌کند که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد
کد خبر: 11581
ترفند تهیه آلبالو مجلسی | تا تابستون و فصل آلبالو این پلو مخلوط خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

آلبالو پلو با مرغ: طعمی ترش و شیرین از تابستان!

آلبالو پلو با مرغ، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر، زینت‌بخش سفره‌های ایرانی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها می‌باشد. این غذا با ترکیب ترشی آلبالو و مزه دلچسب مرغ، طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی را خلق می‌کند که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد.

در این مقاله، طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • مرغ: 1 عدد (حدود 1.5 کیلوگرم)
  • پیاز: 4 عدد
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • گراماسالا: ½ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • برنج: 4 پیمانه
  • آلبالو: 500 گرم (بدون هسته)
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

  1. مرغ را به خوبی بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، مرغ را با پیاز حلقه شده، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، گراماسالا، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
  3. مرغ را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد آن برود.

مرحله دوم: پخت مرغ

  1. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. مرغ را به همراه پیازهای مرینیت شده در قابلمه قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود.
  3. به اندازه کافی آب به مرغ اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند و حرارت را کم کنید.
  4. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی آلبالو پلو

  1. برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ، آب به همراه مقداری نمک را به جوش برسانید.
  3. برنج را آبکش کنید و به آب جوش اضافه کنید.
  4. بعد از اینکه برنج نیم‌پخت شد، آن را آبکش کنید و در قابلمه مورد نظر برای پخت پلو بریزید.
  5. آلبالوها را بدون هسته به همراه شکر و زعفران دم کرده در یک کاسه مخلوط کنید.
  6. لایه لایه از برنج آبکش شده و مخلوط آلبالو را داخل قابلمه بریزید.
  7. مقداری از آب مرغ را روی برنج و آلبالو بریزید و به آرامی با قاشق هم بزنید تا مخلوط نشوند.
  8. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشید.

مرحله چهارم: سرو غذا

  1. بعد از اینکه پلو دم کشید، آن را به آرامی در ظرف مورد نظر بکشید.
  2. مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و به دلخواه تکه‌بندی کنید.
  3. مرغ را روی پلو قرار دهید و با جعفری تازه یا خلال پسته تزیین کنید.
  4. آلبالو پلو با مرغ را به همراه سالاد و ماست سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید!

نکات:

  • می‌توانید از آلبالوهای کنسرو شده نیز در این غذا استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای زعفران از مقداری زعفران ساییده شده استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر آلبالو پلو، می‌توانید مقداری آب لیمو به مخلوط آلبالو اضافه کنید.
  • اگر به غذاهای تند علاقه دارید، می‌توانید مقداری فلفل قرمز به مرغ اضافه کنید.
  • آلبالو پلو با مرغ را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3g8kx4

پربیننده ترین




اخبار داغ