ترفند درست کردن شیرینی لطیفه خانگی | شیرینی لطیفه رو به سبک قنادیهای اصیل تبریزی درست کن+ویدئو
شیرینی لطیفه یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل بافت لطیف و خامهی خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی را میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد.
کد خبر: 2957
شیرینی لطیفه یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل بافت لطیف و خامهی خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی را میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد.
مواد لازم
- تخم مرغ: ۳ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
- شکر: ۹۰ گرم (معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
- آرد: ۹۰ گرم (دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت: ۲۵ گرم (تقریبا ۳ ق.غ)
- وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
- بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد
- پودر قند: به میزان لازم
- خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
در میان اخبار
طرز تهیه
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید و بگذارید گرم شود.
- زرده و سفیدهی تخم مرغها را از هم جدا کنید.
- سفیدهی تخم مرغها را با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند و حالت خامهای پیدا کند.
- شکر را کم کم به سفیدهی تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود و یک مایهی غلیظ و کشدار به دست بیاید.
- زردههای تخم مرغ را یکی یکی به مایهی سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد، نشاسته ذرت، وانیل و بکینگ پودر را دو بار الک کنید و کم کم به مایهی شیرینی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
- مایهی شیرینی را داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسورهی ساده بریزید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، با فاصله از هم و به شکل دایرهای بریزید.
- روی مایههای شیرینی کمی پودر قند بپاشید.
- سینی فر را داخل فر بگذارید و اجازه دهید شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
- بعد از ۱۰ دقیقه، شیرینیها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
- خامهی قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
- روی هر شیرینی یک لایه خامه بمالید و دو شیرینی را روی هم قرار دهید.
- شیرینیهای آماده شده را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خامهی آنها سفت شود.
- شیرینیهای لطیفه را میتوانید با خلال پسته یا هر نوع تزئین دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
- برای اینکه شیرینیهای شما پف خوبی داشته باشند، باید تخم مرغها و سفیدهی تخم مرغها کاملا خنک باشند.
- آرد را باید در دو یا سه مرحله به مایهی شیرینی اضافه کنید تا پف شیرینی از بین نرود.
- پودر قند را باید بلافاصله بعد از ریختن مایهی شیرینی روی سینی فر اضافه کنید تا شیرینیها طلایی رنگ شوند.
- زمان پخت شیرینیها به دمای فر شما بستگی دارد. اگر فر شما خیلی قوی است، ممکن است زمان پخت شیرینیها کمتر شود.
- میتوانید از هر نوع خامهی قنادی که دوست دارید برای تهیهی شیرینی لطیفه استفاده کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3g9m92
دیدگاه ها
یک سال پیش
مریمجعفری
یک سال پیش
مریم
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
مریمجعفری
یک سال پیش
مریم