شیرینی لطیفه | شیرینی لطیفه خانگی

ترفند درست کردن شیرینی لطیفه خانگی | شیرینی لطیفه رو به سبک قنادی‌های اصیل تبریزی درست کن+ویدئو

شیرینی لطیفه یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل بافت لطیف و خامه‌ی خوشمزه‌اش، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد.
کد خبر: 2957
ترفند درست کردن شیرینی لطیفه خانگی | شیرینی لطیفه رو به سبک قنادی‌های اصیل تبریزی درست کن+ویدئو

شیرینی لطیفه یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل بافت لطیف و خامه‌ی خوشمزه‌اش، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد.

مواد لازم

  • تخم مرغ: ۳ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
  • شکر: ۹۰ گرم (معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
  • آرد: ۹۰ گرم (دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
  • نشاسته ذرت: ۲۵ گرم (تقریبا ۳ ق.غ)
  • وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
  • بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد
  • پودر قند: به میزان لازم
  • خامه قنادی: ۳۰۰ گرم

در میان اخبار

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) روشن کنید و بگذارید گرم شود.
  2. زرده و سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.
  3. سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند و حالت خامه‌ای پیدا کند.
  4. شکر را کم کم به سفیده‌ی تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود و یک مایه‌ی غلیظ و کشدار به دست بیاید.
  5. زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به مایه‌ی سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
  6. آرد، نشاسته ذرت، وانیل و بکینگ پودر را دو بار الک کنید و کم کم به مایه‌ی شیرینی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  7. مایه‌ی شیرینی را داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره‌ی ساده بریزید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، با فاصله از هم و به شکل دایره‌ای بریزید.
  8. روی مایه‌های شیرینی کمی پودر قند بپاشید.
  9. سینی فر را داخل فر بگذارید و اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
  10. بعد از ۱۰ دقیقه، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.
  11. خامه‌ی قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
  12. روی هر شیرینی یک لایه خامه بمالید و دو شیرینی را روی هم قرار دهید.
  13. شیرینی‌های آماده شده را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خامه‌ی آن‌ها سفت شود.
  14. شیرینی‌های لطیفه را می‌توانید با خلال پسته یا هر نوع تزئین دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
  15. ​​​​​برای اینکه شیرینی‌های شما پف خوبی داشته باشند، باید تخم مرغ‌ها و سفیده‌ی تخم مرغ‌ها کاملا خنک باشند.
  • آرد را باید در دو یا سه مرحله به مایه‌ی شیرینی اضافه کنید تا پف شیرینی از بین نرود.
  • پودر قند را باید بلافاصله بعد از ریختن مایه‌ی شیرینی روی سینی فر اضافه کنید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند.
  • زمان پخت شیرینی‌ها به دمای فر شما بستگی دارد. اگر فر شما خیلی قوی است، ممکن است زمان پخت شیرینی‌ها کمتر شود.
  • می‌توانید از هر نوع خامه‌ی قنادی که دوست دارید برای تهیه‌ی شیرینی لطیفه استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3g9m92

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


7 ماه پیش

مریمجعفری

6 ماه پیش

مریم