ترفند درست کردن شیرینی میکادو خانگی | شیرینی میکادو درست کن، بهتر از بیرونیها+ویدئو
میکادو یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی است که به دلیل طعم و بافت خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این دسر معمولاً از نان میکادو، مواد میانی و تزیینات مختلف تهیه میشود.
کد خبر: 3909
میکادو یکی از محبوبترین دسرهای ایرانی است که به دلیل طعم و بافت خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این دسر معمولاً از نان میکادو، مواد میانی و تزیینات مختلف تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو خانگی:
- دو لیوان آرد سفید یا آرد گندم
- یک لیوان آرد نخودچی
- سه چهارم لیوان روغن مایع
- صد گرم کره
- یک لیوان سر پر پودر قند
- نصف قاشق چایخوری پودر هل
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی:
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
- ابتدا دو لیوان آرد سفید و آرد نخودچی را مخلوط و روی حرارت ملایم ده تا بیست دقیقه بو میدهیم. جایی که کاملا بوی خامی آرد ها گرفته شود. دقت کنید حرارت زیاد نباشد چون آرد نخودچی سریع می سوزد.
- بعد که بو دارین آرد رو الک کنید تا گلوله ای داخلش نمونه.
- بعد روغن مایع اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آب شدن کره حرارت را کم کنید.
- دو قاشق پودر کاکائو الک کرده و یک لیوان سرپر پودر قند الک شده و نصف قاشق چایخوری پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حسابی هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. اگر دیدید مواد خیلی سفته باز هم یکم روغن مایع بهش اضافه کنید. مواد نباید خیلی سفت و نباید خیلی شل باشه تا راحت بتونی روی نانها را با مواد پر کنیم.
- خوب نان میکادو را روی میز گذاشته و یک لایه از مواد را آرام همینطور که ولرم هست روی نان را مواد بریزید و با پشت قاشق یا با پالت صاف و یکدست کنید. بعد لایه بعدی نان را بگذارید و مجدد مواد بریزید و پهن کنید. روی نان باید کاملا از مواد پوشیده باشد. هر چقد مواد نازک تر باشه بهتره اما حتما روی نان پوشیده بشه. برای من هشت لایه نون شد. پشت دست آرام فشار دادم تا لایه ها بهم بچسبن.
- خب اخرین لایه هم باید یه لایه نون میکادو بزارید و بعد دو ساعت بزارید توی یخچال تا ببنده. یک چیز سنگین هم روش بزارید حتما.
- بعد روشو میتونید با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید. چاقوی تمیز و تیز برش بزنید.
نکات:
- میتونید از آرد گندم کامل هم استفاده کنید.
- اگر طعم کاکائو رو دوست ندارید میتونید از پودر کاکائو استفاده نکنید.
- میتونید به مواد کمی گردو یا پسته خرد شده هم اضافه کنید.
- میتونید به جای نان میکادو از نان تست هم استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gaen3