ترفند درست کردن لیمو عمانی در خانه | اینقدر راحته که دیگه از بیرون نمیخری+ویدئو
لیمو عمانی یک چاشنی محبوب در آشپزی ایرانی است که از لیمو ترش یا لیمو شیرین خشک شده تهیه میشود. لیمو عمانی به دلیل طعم ترش و شور خود، به غذاها طعم و عطر خاصی میبخشد.
لیمو عمانی یک چاشنی محبوب در آشپزی ایرانی است که از لیمو ترش یا لیمو شیرین خشک شده تهیه میشود. لیمو عمانی به دلیل طعم ترش و شور خود، به غذاها طعم و عطر خاصی میبخشد.
مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی در خانه:
- لیمو ترش
- نمک
- سرکه
طرز تهیه لیمو عمانی در خانه:
- لیمو را به دو نیم تقسیم کنید.
- هستههای لیمو را خارج کنید.
- نمک را به داخل لیموها بپاشید.
- لیموها را در یک ظرف شیشهای بریزید و روی آنها سرکه بریزید.
- ظرف را به مدت 4-6 هفته در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.
- پس از گذشت 4-6 هفته، لیمو عمانی شما آماده است.
در میان اخبار
- برای اینکه لیمو عمانی شما به خوبی خشک شود، میتوانید پس از مدت زمان ذکر شده در دستور، آنها را از سرکه خارج کنید و در یک مکان آفتابی قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
- لیمو عمانی را میتوانید به صورت کامل یا پودر شده استفاده کنید.
- لیمو عمانی را میتوان در انواع غذاهای ایرانی مانند خورش قیمه، خورش قورمه سبزی، آبگوشت و ... استفاده کرد.
منبع: آشپزی فیروزه
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gdpx3
دیدگاه ها
کفایت یک سال پیش
اصلاً درخت لیمو عمانی با درخت لیمو ترش فرق میکنه
پربیننده ترین
دیدگاه ها
کفایت یک سال پیش
اصلاً درخت لیمو عمانی با درخت لیمو ترش فرق میکنه