ترفند درست کردن بستنی سنتی حصیری | بستنی سنتی کشدار و زعفرانی+ویدئو
بستنی حصیری یکی از انواع بستنیهای سنتی ایرانی است که با استفاده از شیر، شکر، ثعلب، گلاب و زعفران تهیه میشود. این بستنی به دلیل بافت کشدار و طعم و عطر بینظیرش، از محبوبیت زیادی برخوردار است.
کد خبر: 1533
بستنی حصیری یکی از انواع بستنیهای سنتی ایرانی است که با استفاده از شیر، شکر، ثعلب، گلاب و زعفران تهیه میشود. این بستنی به دلیل بافت کشدار و طعم و عطر بینظیرش، از محبوبیت زیادی برخوردار است.
مواد لازم
- شیر پرچرب ۱ لیتر
- شکر ۲۶۰ گرم
- ثعلب ۵ گرم
- گلاب نصف فنجان
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
در میان اخبار
طرز تهیه
- شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید و به شیری که در حال جوش است، کمکم اضافه کنید.
- گلاب را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا شیر قوام پیدا کند. (مانند فرنی)
- مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت زعفران و به قسمت دیگر وانیل اضافه کنید.
- بعد از اینکه مواد خنک شد، آنها را در ظرف فلزی یا پلاستیکی بریزید و در فریزر قرار دهید.
- بستنی نباید یخ ببند. قبل از اینکه یخ ببند، آن را از فریزر خارج کنید و با همزن یا چنگال به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید.
- این کار را هر 45 دقیقه یک بار تکرار کنید تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی داشته باشید.
- بستنی را در ظرف مورد نظر خود که پلاستیک انداختهاید، بریزید و یک شب در فریزر قرار دهید.
- اگر دوست داشتید، دور بستنی را با نان بستنی بپوشانید و نوش جان کنید.
نکات مهم
- اگر شکر بستنی بیش از حد باشد، زود در محیط آب میشود و اگر شکرش کم باشد، خیلی سفت میشود.
- برای اینکه بستنی یخی نشود، این نکات مهم است:
- به قوام رسیدن مواد بستنی روی گاز
- مخلوط کردن قبل یخ زدن، نماندن زیاد داخل فریزر
- مخلوط کردن کافی تا وقتی یکدست میشود.
- اگر خواستید، میتوانید به بستنی خود خامه صبحانه اضافه کنید. برای این کار، خامه صبحانه را در نایلون بریزید و پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا ببندد. سپس آن را خرد کنید و در آخرین مرحله مخلوط کردن به بستنی اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gkvn4