بستنی سنتی | بستنی سنتی حصیری

ترفند درست کردن بستنی سنتی حصیری | بستنی سنتی کشدار و زعفرانی+ویدئو

بستنی حصیری یکی از انواع بستنی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از شیر، شکر، ثعلب، گلاب و زعفران تهیه می‌شود. این بستنی به دلیل بافت کشدار و طعم و عطر بی‌نظیرش، از محبوبیت زیادی برخوردار است.
کد خبر: 1533
ترفند درست کردن بستنی سنتی حصیری | بستنی سنتی کشدار و زعفرانی+ویدئو

بستنی حصیری یکی از انواع بستنی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از شیر، شکر، ثعلب، گلاب و زعفران تهیه می‌شود. این بستنی به دلیل بافت کشدار و طعم و عطر بی‌نظیرش، از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مواد لازم

  • شیر پرچرب ۱ لیتر
  • شکر ۲۶۰ گرم
  • ثعلب ۵ گرم
  • گلاب نصف فنجان
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید و به شیری که در حال جوش است، کم‌کم اضافه کنید.
  2. گلاب را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا شیر قوام پیدا کند. (مانند فرنی)
  3. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت زعفران و به قسمت دیگر وانیل اضافه کنید.
  4. بعد از اینکه مواد خنک شد، آنها را در ظرف فلزی یا پلاستیکی بریزید و در فریزر قرار دهید.
  5. بستنی نباید یخ ببند. قبل از اینکه یخ ببند، آن را از فریزر خارج کنید و با همزن یا چنگال به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید.
  6. این کار را هر 45 دقیقه یک بار تکرار کنید تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی داشته باشید.
  7. بستنی را در ظرف مورد نظر خود که پلاستیک انداخته‌اید، بریزید و یک شب در فریزر قرار دهید.
  8. اگر دوست داشتید، دور بستنی را با نان بستنی بپوشانید و نوش جان کنید.

نکات مهم

  • اگر شکر بستنی بیش از حد باشد، زود در محیط آب می‌شود و اگر شکرش کم باشد، خیلی سفت می‌شود.
  • برای اینکه بستنی یخی نشود، این نکات مهم است:
    • به قوام رسیدن مواد بستنی روی گاز
    • مخلوط کردن قبل یخ زدن، نماندن زیاد داخل فریزر
    • مخلوط کردن کافی تا وقتی یکدست می‌شود.
    • اگر خواستید، می‌توانید به بستنی خود خامه صبحانه اضافه کنید. برای این کار، خامه صبحانه را در نایلون بریزید و پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا ببندد. سپس آن را خرد کنید و در آخرین مرحله مخلوط کردن به بستنی اضافه کنید.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gkvn4

پربیننده ترین




اخبار داغ