مرغ دودی | مرغ دودی مجلسی

ترفند تهیه مرغ دودی مجلسی | برای مهمونی ها دیگه مرغ رو ساده نپز! +ویدئو

مرغ دودی با آلو بخارا، یک غذای مجلسی و خوشمزه است که با عطر و طعم دودی و ترش و شیرین آلو، طعمی بی‌نظیر به شما هدیه می‌دهد. این غذا به سادگی در خانه قابل تهیه است و می‌توانید از آن برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود استفاده کنید.
کد خبر: 11420
ترفند تهیه مرغ دودی مجلسی | برای مهمونی ها دیگه مرغ رو ساده نپز! +ویدئو

مرغ دودی مجلسی با آلو بخارا: طعمی به یاد ماندنی

مرغ دودی با آلو بخارا، یک غذای مجلسی و خوشمزه است که با عطر و طعم دودی و ترش و شیرین آلو، طعمی بی‌نظیر به شما هدیه می‌دهد. این غذا به سادگی در خانه قابل تهیه است و می‌توانید از آن برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خود استفاده کنید.

مواد لازم:

  • ران مرغ: 4 تکه
  • آلو بخارا: 200 گرم
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • آب: 1 فنجان

طرز تهیه:

  1. مرینیت مرغ: ابتدا ران‌های مرغ را بشویید و به خوبی خشک کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، مرغ‌ها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. زعفران دم کرده را به مرغ‌ها اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید تا همه قسمت‌های مرغ به زعفران آغشته شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها مزه دار شوند.

  2. آماده سازی آلو بخارا: آلو بخاراها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس آب آلوها را بگیرید و کنار بگذارید.

  3. پیاز داغ: پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

  4. مرغ و آلوها: مرغ‌های مزه دار شده را به تابه پیاز داغ اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. سپس آلو بخاراهای خیس شده، 1 فنجان آب و زعفران دم کرده باقی مانده را به تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید تا مرغ‌ها کاملا پخته و آلو بخاراها نیز نرم شوند.

  5. سرو غذا: در اواخر پخت، اگر سس غذا غلیظ بود، می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. مرغ دودی مجلسی را با برنج زعفرانی، نان یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نکات:

  • می‌توانید از ران مرغ کامل یا سینه مرغ بدون استخوان برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  • اگر به طعم دودی علاقه دارید، می‌توانید از مقداری تراشه چوب دودی در هنگام پخت استفاده کنید.
  • برای طعم ترش و ملس‌تر، می‌توانید به جای 1 فنجان آب، از 1/2 فنجان آب و 1/2 فنجان آب لیمو ترش استفاده کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج یا سیب زمینی نیز در این غذا استفاده کنید.
  • برای تزیین مرغ دودی مجلسی، می‌توانید از جعفری یا گشنیز تازه خرد شده استفاده کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wqqv3

پربیننده ترین




اخبار داغ