ترفند درست کردن چیکن برگر خانگی | با یک کیلو مرغ، بیست تا ساندویچ درست کن+ویدئو
چیکن برگر، یک غذای محبوب و خوشمزه است که از مرغ، پیاز، تخم مرغ، و ادویه جات تهیه می شود. این غذا را می توان به صورت خام یا پخته سرو کرد و با انواع سس ها و سبزیجات تزیین کرد.
طرز تهیه چیکن برگر خانگی
مواد لازم
- ۱ کیلو و نیم مرغ (مخلوط ران و سینه)
- ۴ عدد پیاز متوسط
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری سس خردل
- ۱ قاشق چایخوری حریره سیر
- ۱ قاشق غذاخوری پودر نان
طرز تهیه
در میان اخبار
۱. مرغ را به همراه پیاز رنده شده، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سس خردل، حریره سیر، و پودر نان در یک کاسه بزرگ بریزید. ۲. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. ۳. مایه چیکن برگر را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. ۴. پس از ۱ ساعت، مایه چیکن برگر را به اندازههای ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و به شکل گرد درآورید. ۵. چیکن برگرهای آماده را در یک سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. ۶. نانهای برگر را نیز در فر یا روی گریل بپزید. ۷. چیکن برگرهای پخته را با پنیر ورقهای، کاهو، گوجه، خیار شور، سس مایونز، و سس خردل در نانهای برگر قرار دهید و سرو کنید.
نکات
- میتوانید از هر نوع مرغی برای تهیه چیکن برگر استفاده کنید.
- اگر از ران مرغ استفاده میکنید، میتوانید مقدار پیاز را کمتر کنید.
- برای اینکه چیکن برگر شما خوشمزهتر شود، میتوانید از ادویههای دیگری مانند آویشن، زعفران، یا کاری نیز استفاده کنید.
- میتوانید چیکن برگر را به صورت خام یا پخته فریز کنید.